ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Beyerland caravan verkopen

inkoop tweedehands Beyerland caravans

Wilt u simpel en snel uw Beyerland caravan verkopen? Dan bent u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerde opkopers van caravans door heel de Benelux en doen ook de inkoop van tweedehands Beyerland caravans. Wij geven direct geld voor uw caravan. U hoeft dus niet zelf een advertentie te maken of te wachten totdat wij uw caravan doorverkocht hebben.

Onze meer dan 15 jaar lange ervaring in het vak heeft ons geleerd dat mensen het liefst hun caravan willen verkopen zonder gedoe. Bij ons kunt u dan ook uw Beyerland verkopen zonder gedoe! Wilt u direct uw Beyerland aanbieden? Vul dan het inkoopformulier in. Meer weten? Lees dan snel verder.

Bij deze gespecialiseerde opkoper van Beyerland caravans profiteert u van de volgende voordelen:

 • Laat uw caravan gratis en vrijblijvend taxeren
 • U krijgt direct cash (of via bankoverschrijving)
 • Gratis ophaalservice door heel Nederland en België
 • Eenvoudige en snelle inkoop
 • Beyerland inkoop in elke staat, ook vuil of defect
 • De hoogste prijzen dankzij een groot internationaal netwerk
 • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW-erkend bedrijf

Tweedehands Beyerland verkopen vanaf bouwjaar 1990 – Wij hebben interesse in:

Model Beyerland Wij hebben interesse
Vitesse
Sprinter
Quartz

Het maakt voor ons niet uit of uw caravan vuil of defect is. Wij kunnen zelf de meeste problemen met caravans snel en goedkoop verhelpen. Daarom kunnen wij ook erg hoge prijzen betalen voor caravans die defect zijn. Wij nemen echter geen Beyerlands in die total loss zijn door bijvoorbeeld zware waterschade of als gevolg van een ongeluk.

Over de inkoop van tweedehands Beyerland caravans:

Hoewel ze sinds 2008 niet meer gemaakt worden, staan Beyerland caravans bekend als zeer degelijke caravans die goed hun waarde behouden. Dankzij een vernuftige combinatie van compactheid en ergonomisch design konden ze bij Beyerland jarenlang erg goede en comfortabele, maar toch betaalbare caravans maken.

Niet voor niets zijn Beyerland caravans tweedehands ook erg populair. Ze zijn voorzien van alles wat de moderne kampeerder nodig heeft, zonder dat hij er allerlei overbodige luxe bij krijgt (en moet betalen!) Ook in landen als Polen, Duitsland, Roemenië en Estland is Beyerland op het moment erg populair. Wij doen erg veel zaken met deze landen, omdat ze daar een Beyerland caravan op waarde kunnen schatten!

Wat is mijn Beyerland caravan waard?

Dus hoeveel is een Beyerland caravan waard dan? Dat verschilt uiteraard per Beyerland caravan, maar er zijn enkele factoren die de waarde van een caravan beïnvloeden. Om achter de waarde van uw Beyerland te komen voor ons, hoeft u hem alleen maar gratis en vrijblijvend te laten taxeren door onze ervaren taxateurs. Dat gaat door middel van het invullen van het inkoopformulier. Welke factoren dan van invloed zijn op de waarde van uw Beyerland? De waarde, en dus de prijs die wij kunnen bieden, is afhankelijk van de algemene staat van uw caravan, de technische staat en de marktvraag.

caravan Beyerland opkoper

De algemene staat van uw Beyerland caravan

Hoe completer en hoe luxer het model caravan dat u heeft, hoe meer deze waard is. De waarde is onder andere afhankelijk van:

 • Het model (Vitesse, Quartz of Sprinter?)
 • Het bouwjaar
 • Het jaar dat de caravan verkocht is
 • Heeft de caravan een voortent?
 • Wat is er ingebouwd? Koelkast, fornuis?
 • Is er een fietsenrek of andere extra’s voorzien?

De technische staat van uw Beyerland caravan

Hoe beter de caravan onderhouden is, hoe hoger de waarde is. Punten die hier van belang zijn:

 • Hoe is de caravan in het algemeen onderhouden?
 • Zijn er schade en defecten?
 • Hoe is het interieur er aan toe?
 • Is er sprake van waterschade?
 • Zitten er krassen op de ruiten?
 • Wat is de staat van de bandjes?
 • Wat is de staat van de elektronica?

De marktvraag naar Beyerland caravans

Zoals bij elk goed wordt ook de waarde van een Beyerland grotendeels bepaald naar de vraag ernaar. Op het moment is er erg veel vraag naar Beyerland caravans, vooral vanuit Oost-Europa. Toeristen in deze landen willen graag voordelig en goedkoop op vakantie en daar hoort een voordelige en degelijke caravan bij zoals een Beyerland. Dat is goed nieuws voor de waarde van uw Beyerland! Wij zijn daardoor in staat om erg hoog te bieden voor uw Beyerland, mits deze in een behoorlijke staat verkeert.

caravan inkoop nederland

Gratis vrijblijvende taxatie en dan binnen een dag verkopen

Bent u benieuwd hoeveel uw Beyerland voor ons waard is? Laat hem dan gratis en vrijblijvend taxeren. Hier zitten geen verplichtingen aan! Krijgt u ergens anders meer voor uw oude Beyerland? Geen probleem, verkoop hem dan daar. U hoeft ons dan niks te betalen en u zit nergens aan vast.

Dit kunt u doen door het inkoopformulier in te vullen, of door ons een mailtje te sturen. Geef ons bij voorkeur zoveel mogelijk informatie, vermeld uw vraagprijs en voeg ook enkele foto’s toe, zodat onze taxateurs een goed beeld krijgen van uw Beyerland. Vergeet ook niet uw contactgegevens achter te laten.

Na ontvangst gaan onze taxateurs direct aan de slag en weten binnen een dag hoeveel uw tweedehands caravan waard is. U krijgt dan van ons per email een bod. Gaat u akkoord? Dan is hij verkocht! Vervolgens maken we een afspraak voor de gratis ophaalservice. Dit kan ook al binnen een paar dagen.

Wij komen door heel de Benelux uw caravan ophalen. Het maakt voor ons niet uit of deze bij u thuis staat, in een boerenschuur of ergens op de camping. Wij nemen voor u het geld mee (of zorgen voor de overschrijving, als u dit wenst), en regelen ook de vrijwaring en de verkoopovereenkomst. U hoeft dus zelf in principe niets te doen! Makkelijk toch?

Vandaag nog uw Beyerland caravan verkopen

Bent u overtuigd en denkt u: ik wil mijn caravan Beyerland verkopen, en het liefst vandaag nog! Dat kan! Vul vrijblijvend het inkoopformulier in en laat uw Beyerland caravan nu gratis taxeren.

Of stuur ons een mail op info@verkopencaravans.nl. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons of over de inkoop van uw caravan? Bel ons dan op +31(0) 6 4867532 of neem contact op.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?