ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kabe caravan verkopen bij dé caravan inkoop specialist

caravan Kabe opkoper

Wilt u een Kabe caravan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u snel en eenvoudig uw caravan verkopen. Wij zijn actief als caravan opkoper in heel Nederland en België en hebben altijd interesse in een Kabe vanaf bouwjaar 1990. In tegenstelling tot andere partijen kopen wij caravans direct met ons eigen geld. U hoeft bij ons dus niet te wachten op een koper: geen gedoe!

Het enige wat u hoeft te doen om uw Kabe caravan te verkopen is het gratis en vrijblijvend invullen van ons inkoopformulier. Daarna nemen wij binnen 24 uur contact op met een bod. Wilt u weten waarom dit zo goed werkt? Lees dan snel verder of verkoop uw Kabe kampeerwagen direct!

Inkoop tweedehands Kabe caravans vanaf bouwjaar 1990: Wij kopen de volgende modellen:

Model/type Geschikt voor inkoop
Saphir

Briljant

Ametist

Smaragd

Royal

Campers van Kabe

Heeft uw Kabe schade geleden of zijn er dingen defect? Dat is voor ons geen probleem. Wij kopen ook kapotte Kabe’s, zolang deze niet helemaal total loss zijn. U kunt altijd contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Uw tweedehands Kabe verkopen bij ons? Dan profiteert u van deze voordelen:

 • Direct geld
 • RDW erkend
 • Actief sinds 1978 in heel de Benelux
 • Gratis ophaalservice
 • Gratis taxatie
 • Ook inkoop bij schade of vuil
 • Hoogste prijzen

Caravan aan particulier verkopen of aan dé opkoper van Kabe caravans?

Naast het verkopen van een Kabe caravan aan een gespecialiseerde opkoper, heeft u ook nog andere opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw caravan aan een particulier te verkopen. Dit is een goede manier wanneer u het niet erg vindt om hier veel tijd in te steken en houdt van het spelletje van bieden en een zo hoog mogelijke prijs krijgen.

Veel mensen houden hier echter niet zo van. Ze hebben hier simpelweg de tijd niet voor en houden niet van het gedoe. Het online plaatsen van uw Kabe is immers een hele onderneming. U moet zorgen dat u een goede tekst heeft, met professionele foto’s van een goed uitziende en schone caravan. U moet dus om te beginnen tijd vrijmaken voor:

 • Het schoonmaken van de caravan
 • Wachten op een mooie zonnige dag
 • Een goede camera regelen voor goede foto’s
 • Een tekst schrijven
 • Alles samenvoegen in de advertentie

Aan dit alles bent u toch al snel een paar dagen kwijt, zeker wanneer u de caravan niet thuis heeft staan. Vervolgens moet u nog zorgen dat de caravan niet al na twee dagen helemaal zakt naar pagina 5, waar niemand meer kijkt. Gaat u dus betalen voor de advertentie om hem onder de aandacht te brengen?

Dan, wanneer een koper zich aandient, is het nog maar de vraag of deze ook serieus is. U moet samen ergens afspreken voor de bezichtiging en een positief verhaal klaar hebben over uw kampeerwagen. Dan is het de bedoeling dat de koper akkoord gaat met uw prijs, maar wat als hij dit niet is? Geeft u hem dan weg voor een lager bedrag of gaat u op zoek naar een nieuwe koper? En is al deze moeite dan voor niets geweest? En wanneer deze wel betaalt: hoe weet u zeker dat het geld echt is? Of geeft u de caravan mee in de hoop dat de koper te vertrouwen is en die duizenden euro’s zal overmaken?

Over al deze zorgen en problemen hoeft u niet na te denken wanneer u uw Kabe aan ons verkoopt. Wij zijn RDW-erkend en hebben al veertig jaar ervaring met het opkopen van caravans. Wij zijn dus te vertrouwen, want zolang houd je het anders echt niet uit! Bij ons bespaart u tijd, bent u er zeker van dat u het geld krijgt dat wij bieden en u heeft vooral geen gedoe bij het verkopen van uw caravan. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe wij te werk gaan.

Wat is mijn Kabe caravan waard? Zo werkt onze gratis taxatie

caravan opkoper

Er is altijd een perfecte Kabe, ook tweedehands. Want wist u dat men in Oost-Europa gek is op dit type caravans? Nieuwe caravans zijn op dit moment nog vaak te duur, maar een luxe uitgevoerde Kabe wil men daar heel graag hebben. Zoals u misschien wel weet gaat de prijs omhoog wanneer er ergens veel vraag naar is. En omdat wij samenwerken met een groot aantal professionals in Oost-Europa kunnen wij altijd de perfecte markt aanboren en uw oude caravan de waarde te geven die hij verdient.

Naast de marktvraag zijn er nog enkele andere factoren die van invloed zijn op de waarde van uw Kabe:

 • De leeftijd (het bouwjaar) van de Kabe
 • Het model en de uitvoering
 • De staat van het onderhoud
 • Hoe ziet de caravan er van binnen uit?
 • Welke extra’s zijn er? Voortent, fietsenrek, oven, schotelantenne?
Al deze factoren nemen onze taxateurs mee in hun beoordeling. U vraagt zich vast af wat u moet doen om uw kampeerwagen te laten taxeren en hoe het dan verder werkt. Dat leggen we hieronder uit!

Ik wil mijn caravan Kabe verkopen – hoe doe ik dat?

Om uw Kabe caravan aan ons te verkopen hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen op deze pagina. Dit is gratis en vrijblijvend. Geef ons bij voorkeur zo veel mogelijk informatie en voeg ook enkele foto’s toe. Daarna zullen onze taxateurs aan het werk gaan en uw kampeerwagen aan de hand van bovenstaande punten op waarde schatten.

Wanneer wij de taxatie op orde hebben, ontvangt u van ons binnen 24 uur een mail met het bod. U bent vervolgens vrij om hier op in te gaan of niet. Krijgt u ergens anders meer geld voor uw oude kampeerwagen? Ga dan vooral in zee met die ander! Komt u er na verloop van tijd achter dat de deal toch niet kan doorgaan met die ander? Geen probleem, ons bod blijft staan.

Wanneer u akkoord gaat hoeft u dit alleen maar even aan te geven door ons een mailtje terug te sturen. Vervolgens zullen wij contact opnemen om een afspraak te maken voor de gratis ophaalservice.

Gratis Kabe ophaalservice

Staat uw caravan bij u thuis, bij familie, op de camping, in een hangar of misschien wel in een boerenschuur? Staat hij Nederland, in België of ergens vlak over de grens? Het maakt voor ons niet uit. Vertel ons gewoon waar en wanneer we hem mogen komen ophalen. We zullen zorgen dat we er zijn! We hebben dan ook altijd het volgende mee:

 • Uw geld (in cash of als een overschrijving)
 • Een vrijwaring
 • De verkoopovereenkomst
 • Eventueel nieuwe banden, lichten of andere zaken die nodig zijn voor veilig vervoer

U hoeft dus zelf vrijwel niets te doen! Wij begrijpen namelijk dat bezitters van Kabe houden van gemak, luxe en vooral niet van stress. Daarom regelen wij alles voor u en heeft u zelf geen gedoe.

Direct snel en eenvoudig verkopen bij dé caravan Kabe opkoper

Heeft u nu zoiets van: ik wil meteen mijn Kabe caravan verkopen? Of bent u gewoon benieuwd hoeveel wij voor uw oude kampeerwagen kunnen bieden? Vul dan simpelweg ons inkoopformulier in en wij sturen u binnen 24 uur een bod. Dit is geheel gratis en verplicht u verder tot niets! Enkele dagen later kan uw caravan dan al weg zijn in ruil voor een mooi envelop met geld.

caravan verkopen particulier

Heeft u nog vragen over ons inkoopproces of over ons bedrijf in het algemeen? Of wilt u vrijblijvend advies met betrekking tot uw caravan? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel naar +31(0)6-48567532 of mail naar info@verkopencaravans.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?