ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Dethleffs caravan verkopen binnen 24 uur

caravan Dethleffs opkoper

Wilt u op een simpele manier uw Dethleffs caravan verkopen binnen 24 uur? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wij doen de inkoop van tweedehands Dethleffs caravans door heel de Benelux. Bij ons verkoop u uw gebruikte caravan simpel en snel en bovendien zonder gedoe: u hoeft geen koper te zoeken of hierop te wachten en u krijgt direct geld voor uw Dethleffs!

Wij zijn een ervaren opkoper van Dethleffs caravans en beschikken over een internationale afzetmarkt voor de caravans die wij inkopen. Daardoor zijn wij in staat om altijd hele hoge prijzen te bieden voor tweedehands Dethleffs. Ben u benieuwd hoe hoog? Laat uw caravan dan gratis en vrijblijvend taxeren met het inkoopformulier. Of lees snel verder over de Dethleffs inkoop.

Tweedehands Dethleffs verkopen? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen

 • Taxatie is gratis en vrijblijvend
 • Direct geld (cash of via de bank)
 • Ophaaldienst gratis en door heel Nederland en België
 • Simpele en snelle inkoop van Dethleffs caravans
 • Ook inkoop van beschadigde of vuile caravans
 • Hoge prijzen dankzij een groot internationaal netwerk
 • RDW erkende inkoper met meer dan 15 jaar ervaring

Inkoop tweedehands Dethleffs caravans vanaf bouwjaar 1990 – Wij hebben interesse in

Model Geschikt voor inkoop
Beduin
Family
Nomad
Camper (het model)
Summer Edition
New Line
Campers (zelfrijdend)
Vouwwagens

Wij kopen alle types Dethleffs die gebouwd zijn vanaf 1990. Het is bij ons ook mogelijk om een defecte Dethleffs te verkopen. Wij kunnen deze relatief goedkoop laten repareren, waardoor ook kapotte Dethleffs caravans een hoge waarde voor ons hebben. Daarbij moeten we wel vermelden dat wij geen caravans in kunnen kopen die total loss zijn.

Informatie over Dethleffs en over ons als caravan Dethleffs opkoper

Volgens de legende werd de eerste caravan ooit ergens in de pittoreske uitlopers van de Duitse Alpen gebouwd door Arist Dethleffs. Het was 1931 en Herr Dethleffs wilde graag met zijn familie op vakantie. Zoals wel vaker kende de Duitse inventiviteit geen grenzen en bouwde hij zelf een ‘woon-auto’ voor zijn familie. Enkele gezellige vakanties later, en vele enthousiaste reacties, besloot hij om er meer te bouwen. Eerst een paar voor vrienden en kennissen, maar al snel kon hij de vraag niet meer bijbenen. Hij bouwde een fabriek op precies die plek waar hij zijn eerste caravan bouwde en dat is waar tot op de dag van vandaag de Dethleffs van de band rollen.

Dethleffs staat naar eigen zeggen voor kwaliteit en een uitstekende afwerking tot in de details. Dit is goed te zien aan alle Dethleffs caravans en wordt wereldwijd gewaardeerd door miljoenen kampeerders. Niet voor niets in Dethleffs één van de marktleiders op het gebied van caravans en campers.

Dankzij de hoge kwaliteit is een Dethleffs een erg duurzame caravan die zijn waarde goed behoudt. Daardoor is ook een tweedehands caravan van dit merk nog veel waard. Wist u dat wij erg veel aanvragen krijgen van onze contacten in Oost-Europa voor deze caravans?

Wij exporteren jaarlijks dan ook honderden Dethleffs naar onder andere Roemenië, Litouwen, Polen en Slovenië. Hier houdt men tegenwoordig ook steeds meer van luxe, maar vindt men nieuwe caravans vaak nog te duur. Daarom zijn tweedehands Dethleffs perfect om te exporteren!

Wat is mijn Dethleffs caravan waard? Gratis vrijblijvende taxatie werkt zo

tweedehands Dethleffs verkopen

Wilt u weten hoeveel uw Dethleffs caravan waard is? Vul dan gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in om hier binnen een dag achter te komen. Om heel nauwkeurige de waarde van uw caravan te bepalen, hebben onze taxateurs aan enkele gegevens genoeg:

 • Welke type biedt u aan en uit welk jaar?
 • Heeft de Dethleffs extra’s, zoals een fietsenrek, voortent en koelkast met vriesvak?
 • Is hij goed onderhouden?
 • Zijn er defecten? Denk aan ruitschade, hagelschade of waterschade;
 • Hoe zijn de wielen en met name de banden eraan toe?
 • Wat is de staat van het interieur?

Daarnaast wordt de waarde van uw caravan grotendeels bepaald door de marktvraag. Wij kijken daarbij naar zowel de vraag hier in Nederland en België als in de exportlanden. Zoals gezegd is er op dit moment in het algemeen een grote vraag naar Dethleffs vanuit Oost-Europa. Dit verschilt uiteraard per model, maar het is nu zeker een goed moment om uw Dethleffs caravan te verkopen.

Onze diensten als opkoper van Dethleffs caravans – Zo werkt het

Wat wij hebben gemerkt is dat veel mensen denken als: ik wil mijn caravan Dehtleffs verkopen, maar ik heb geen tijd voor het maken van een advertentie en ik heb ook zin in allerlei lange procedures met bezichtigingen, lange onderhandelingen en allerlei administratief gedoe. Daarom maken wij het u zo makkelijk mogelijk, door middel van onze stap-voor-stap-inkoopprocedure:

 • Stap 1: Gratis en vrijblijvende taxatie. Door middel van het invullen van het inkoopformulier kunt u uw Dethleffs gratis en vrijblijvend laten taxeren. Vul de belangrijkste gegevens in over uw caravan en vertel ons hoeveel u ervoor wilt hebben. Voeg ook wat foto’s toe en vergeet vooral niet uw contactgegevens te vermelden.
 • Stap 2: Ontvang binnen 24 uur een bod. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk per mail een bod op uw Dethleffs caravan. Wanneer het rustig is kunnen wij soms al binnen enkele uren een bod uitbrengen. Op drukke dagen streven wij ernaar de taxatie binnen 24 uur rond te hebben.
 • Stap 3: Accepteer ons bod. Uiteraard bent u vrij om ons bod te accepteren of af te wijzen. Het is tevens mogelijk nog even te wachten met accepteren. Bijvoorbeeld totdat u zeker weet dat verkopen via ons het meest voordelig is!
 • Stap 4: Maak een afspraak voor de ophaaldienst. Net als onze taxatie is onze ophaaldienst volledig gratis. Daarbij geldt bovendien dat wij alleen komen wanneer het u ook uitkomt! Ook komen wij door heel de Benelux en maakt het niet uit of uw caravan thuis, op de camping of bij een vriend in de schuur staat.
 • Stap 5: Gratis ophaalservice op het door u opgegeven adres. Als laatste stap komen wij uw Dethleffs volgens afspraak bij u ophalen. Wij zorgen dat wij een goed gevulde envelop mee hebben (of een bankoverschrijving), net als een verkoopovereenkomst, een vrijwaring en eventueel nieuwe bandjes wanneer de oude versleten zijn. We doen alles volgens de regels en u hoeft zelf in principe niets te doen. Eenvoudig toch?

Direct uw Dethleffs caravan verkopen

Wilt u vandaag nog uw Dethleffs caravan op waarde laten schatten, morgen weten hoeveel hij waard is en over een paar dagen het geld hebben? Vul dan direct het inkoopformulier in en laat uw caravan gratis en vrijblijvend taxeren. Wilt u meer weten over onze diensten of over de inkoop van Dethleffs caravans? Neem dan Contact op, mail naar info@verkopencaravans.nl of bel ons op +31(0)6-48567532. Wij hopen snel van u te horen!

mijn caravan verkopen

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?