ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Adria caravan verkopen

inkoop tweedehands adria caravans

Wilt u snel en eenvoudig uw Adria caravan verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij doen de inkoop van tweedehands Adria caravans door heel de Benelux. Bij ons hoeft u niet te wachten op een koper, hoeft u geen advertentie te maken en kunt u uw Adria verkopen zonder enige vorm van gedoe.

Bovendien kunnen wij altijd de hoogste prijzen bieden, omdat wij beschikken over een groot internationaal netwerk. Wilt u direct uw Adria bij ons aanbieden? Vul dan gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in of lees snel verder voor meer informatie over de Adria inkoop.

De voordelen van een Adria verkopen aan een professionele opkoper van Adria caravans:

 • Gratis vrijblijvende taxatie
 • Direct contant geld voor uw Adria (of bankoverschrijving)
 • Wij komen uw Adria gratis ophalen door heel Nederland en België
 • Simpele en snelle inkoopprocedure
 • U hoeft uw caravan niet schoon te maken
 • Inkoop Adria caravans tegen hoge prijzen, ook met schade en defecten
 • U doet zaken met een RDW-erkend bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Inkoop tweedehands Adria caravans vanaf 1990 – deze types kunt u bij ons verkopen

Type Adria caravan Wij hebben interesse
Alpina
Adora
Altea
Aviva
Optima
Unika
Forma

Heeft u een type Adria caravan dat niet in deze lijst staat? Grote kans dat wij hem toch van u willen overnemen, zeker wanneer deze nog in goede staat is. Wij kopen overigens ook caravans met schade, zoals ruitschade, hagelschade en kapotte banden. Enkel caravans die total loss zijn kunnen wij niet innemen.

Stap voor stap eenvoudig uw tweedehands Adria verkopen

Denkt u: ik wil mijn caravan (Adria) verkopen? Maar weet u niet goed hoe u dit moet doen? Makkelijker dan bij ons zult u het nergens vinden. U verkoopt bij ons uw Adria binnen een dag en hoeft hier enkel onze inkoopprocedure voor te volgen. Deze gaat stap voor stap:

Stap 1: Wat is mijn Adria caravan waard? Gratis vrijblijvende taxatie

Om uw Adria aan te bieden hoeft u enkel en alleen het inkoopformulier elders op deze pagina in te vullen. Dit gratis en geheel vrijblijvend. Geef ons informatie over uw caravan, zoals het merk, type, vraagprijs en eventuele extra’s of schade. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van uw caravan. Vergeet tenslotte ook niet uw contactgegevens in te vullen.

Stap 2: Ontvang binnen 24 uur ons bod

Nadat uw aanvraag bij ons is binnen gekomen gaan onze taxateurs aan de slag. Op basis van de door u verstrekte gegevens en de foto’s kunnen zij heel nauwkeurig uw Adria caravan op waarde schatten. Als zij de taxatie op orde hebben ontvangt u van ons een bod per mail. Dit zal over het algemeen binnen een dag zijn.

Stap 3: Accepteer ons bod (of niet)

Wanneer u tevreden bent met ons bod, gaat u gewoon akkoord om uw caravan direct te verkopen! Bent u niet tevreden met ons bod? Geen probleem! U bent dan verder tot niets verplicht en hoeft niets te betalen.

Stap 4: Maak een afspraak voor de gratis ophaaldienst

Wanneer u heeft besloten om uw Adria caravan aan ons te verkopen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor de ophaaldienst. Wij kunnen hem door heel de Benelux komen ophalen, en het maakt voor ons niet uit of deze bij u thuis, op de camping of in een hangar staat. Dit kan zo snel als u wilt, soms zelfs binnen een dag, maar daarbij geldt altijd: wij komen alleen wanneer het u uitkomt. U hoeft dus geen dag vrij te nemen voor de verkoop van uw caravan.

Stap 5: Laat uw Adria gratis ophalen door heel de Benelux

Als laatste stap komen wij uw caravan ophalen op het door u opgegeven adres. Wij nemen voor u een goedgevulde envelop mee (of regelen voor u de overschrijving) en zorgen voor alle officiële documenten. U hoeft dus zelf niets te regelen! Ook nemen wij eventueel nieuwe banden mee, voor als de oude niet meer geschikt zijn voor de weg. Makkelijk toch?

Informatie over Adria en in welke landen dit merk populair is

wat is mijn adria caravan waard

Het Sloveense Adria bouwt sinds 1965 caravans. Inmiddels is het merk een van de marktleiders op het gebied van caravans en kampeerwagens. De caravans van Adria zijn altijd te herkennen aan de blauwe band en blinken uit in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Aan ieder detail is aandacht besteed, waardoor ook een tweedehands Adria nog veel waard is. Niet voor niets zijn ook gebruikte Adria Caravans erg gewild op de exportmarkten. Dit is de top 6 van landen waar wij deze caravans het meest naar exporteren:

 • Polen
 • Roemenië
 • Estland
 • Duitsland
 • Litouwen
 • Slovenië

Daarnaast kunnen wij deze caravans over het algemeen ook vaak kwijt hier in de Benelux. Dit is voor u als verkoper van een Adria erg interessant, want het zorgt ervoor dat de prijzen vrijwel altijd erg hoog zijn. Wij kunnen immers altijd voor elk type de beste markt aanboren!

adria caravan waarde

Direct uw Adria caravan verkopen

Wilt u nu direct uw Adria verkopen? Bied hem dan gratis en vrijblijvend aan door middel van het invullen van het inkoopformulier op deze pagina. Binnen een dag ontvangt u dan van ons een passend bod via de mail. Wanneer u vervolgens akkoord gaat is uw Adria verkocht en ontvangt u direct geld bij de ophaal een paar dagen later!

U kunt uw Adria eventueel ook aanbieden per telefoon op per mail. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook dan horen wij graag van u. U kunt ons bellen op +31(0)648-567-532 of mailen op info@verkopencaravans.nl. Contact opnemen via het contactformulier is ook mogelijk.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?