ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Noord-Holland

Heeft u een oude caravan? En wilt u hier geld mee verdienen? Dat kan! U kunt hem via deze website verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in de caravan inkoop in Noord-Holland en kunnen uw caravan door de hele provincie gratis komen ophalen. Wij kopen hem direct van u over, dus er zijn geen tussenpersonen waar u op moet wachten. We geven direct geld, zonder gedoe.

Als u vandaag geheel gratis en zonder verdere verplichtingen het inkoopformulier invult, kunt u morgen al van uw tweedehands kampeerwagen af zijn en het geld in handen hebben. Wilt u hier meer over weten, bijvoorbeeld of u uw type caravan verkopen kunt bij ons? Lees dan snel verder of verkoop uw caravan direct!

Inkoop caravans Noord-Holland – Wij hebben interesse in het volgende

Model/soort vanaf bouwjaar 1990 Caravan inkoop Noord-Holland
Merken als Adria, Eriba, Knaus, Caravelair, Fendt, Hobby en Kip
Merken als Kabe, Munsterland, Sterling, Dethleffs, Burstner, Sunlight, Solifer
Overige merken, zoals Elddis, Sprite, Tec, Lunar, Swift en Steckerman
Andere merken
In perfecte, gewoon goede of redelijke staat
Campers en vouwwagens
In erg slechte staat (zoals total loss door waterschade)
In de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Helder, Hoorn, Hilversum, Purmerend of elders in Noord-Holland

De grootste voordelen van een caravan verkopen bij de beste caravan opkopers van Noord-Holland

Uw caravan snel verkopen in Noord-Holland

Een 2e hands caravan verkopen in Noord-Holland kunt u via deze website doen, maar u heeft natuurlijk ook nog andere mogelijkheden. Deze zijn echter lang niet zo simpel en snel als bij ons. Het kan bovendien lijken alsof andere partijen meer geld bieden voor uw oude kampeerwagen, maar let op: dit is vaak maar schijn en per saldo bent op het eind ergens anders vrijwel altijd duurder uit.

Om dit te verduidelijken kijken we naar twee andere manieren van een caravan verkopen: via een online veilingsite en met behulp van een makelaar. Hoe werkt dit precies en wat is hier dan mis mee?

Verkopen tweedehands caravan via online veilingsite

caravans veilingHet verkopen van uw tweedehands caravan aan een particulier is in principe een goede en voordelige manier van verkopen. U doet waarschijnlijk zaken met de uiteindelijke gebruiker van uw oude kampeerwagen, dus deze zou bereid moeten zijn iets meer te betalen. Het is alleen de kwestie om deze te vinden. En dat is meestal nog niet zo eenvoudig. Ook duurt het vaak een tijdje.

U dient eerst een advertentie te maken, met een paar mooie foto’s. Dus dient u eerst de caravan schoon te maken, want particulieren zullen geneigd zijn meer te bieden voor een schoon exemplaar. Dan is het wachten op potentiële kopers. Soms gaat het snel, maar over het algemeen duurt dit wel een paar weken. Vervolgens dient u een afspraak te maken voor de bezichtiging. U krijgt mensen over de vloer, of moet afspreken op een camping of waar de caravan gestald staat: een hele toestand.

En dan: gaat de deal door? Dat is nog maar de vraag, want meestal wil men toch minder bieden, door kleinigheidjes. U wilt niet weten hoe creatief deze mensen zijn bij het vinden van probleempjes. Gaat u dan akkoord voor een mindere prijs? Of gaat u door en verspilt u uw kostbare tijd aan het zoeken naar nieuwe kopers? Of is uw tijd niet kostbaar?

Als u tijd over heeft, of het gewoon leuk vindt om het spelletje van bieden en tegenbieden te spelen, is hier natuurlijk niets mis mee. Toch houden veel mensen hier niet van, want het is een heel gedoe en veel te spannend. Om nog maar te zwijgen over de administratieve rompslomp en de overdracht: weet u hoe u een caravan moet overzetten van eigenaar? En hoe u de betaling veilig kunt regelen? Vertrouwt u zomaar een willekeurig internetcontact met uw caravan ter waarde van duizenden euro’s?

Verkopen met een caravan makelaar

Minder gedoe heeft u wanneer u gebruik maakt van de diensten van een caravanmakelaar. Dit is echter ook allesbehalve snel. Meestal duurt het weken, zo niet maanden voordat u op deze  manier uw kampeerwagen verkocht heeft. Zo’n partij neemt u het werk uit handen, en zal voor u een koper zoeken. U heeft niet het gedoe, maar moet dus nog steeds wachten op de daadwerkelijke koop voordat u het geld krijgt.

Daarbij wordt er ook een flink deel van de koopsom ingehouden. U betaalt de makelaar, meerdere belastingen (voor de overdracht en het werk van de makelaar), en dan blijft er meestal niet veel meer over.

Kortom: dit kost tijd en brengt nauwelijks iets op. Hoe anders is het wanneer u de caravan aan ons verkoopt. Wij nemen u ook al het werk uit handen, maar zijn daarbij razendsnel. Wij handelen zonder andere partijen, dus u hoeft nergens op te wachten en er hoeft verder niemand wat te verdienen aan uw oude kampeerwagen. U krijgt de maximale waarde in de kortst mogelijke tijd! Lees snel verder om te weten hoe wij dit doen.

Inkoop gebruikte caravans Noord-Holland – Stap voor stap

caravan opkopers HoornOm vanuit uw eigen woonplaats uw kampeerwagen te verkopen, doorloopt u simpelweg het caravan opkoop stappenplan. In 4 voor zichzelf sprekende stappen verkoopt u op deze manier vliegensvlug uw oude kampeerwagen:

 1. Laat uw caravan taxeren
 2. Ontvang ons bod en ga akkoord
 3. Maak een afspraak voor de ophaalservice
 4. Gratis uw caravan laten ophalen en geld ontvangen

Stap 1: Taxatie, gratis en vrijblijvend

Om de waarde van uw 2e hands kampeerwagen te kunnen bepalen, moeten wij hem kunnen taxeren. Dit kan bij ons op afstand: u vult gewoon het inkoopformulier in (dit verplicht u verder tot niets) en wij doen de rest. Vermeld het merk, type, bouwjaar en eventuele schades en/of extra’s en voeg ook wat foto’s toe (hoeft niet schoon te zijn!). Op basis van deze gegevens kunnen wij heel precies bepalen wat uw kampeerwagen waard is.

Stap 2: Bod krijgen en accepteren

Nadat onze taxateurs uw aanvraag grondig bestudeerd hebben, bepalen zij de prijs. Hiervan stellen we u op de hoogte met een mailtje. Op drukke dagen kunt u dit binnen 24 uur verwachten, maar meestal de dag zelf nog. U bent vrij om hierop te reageren of het te laten varen, maar wanneer u akkoord gaat hebben we een deal!

Stap 3: Plan afspraak voor de ophaal

Nu is het belangrijk om een afspraak te maken voor de gratis ophaaldienst. Waar en wanneer moeten wij zijn om uw kampeerwagen op te halen en u het geld te geven? Wij zullen u bellen of mailen om dit goed te plannen. Wij komen alleen wanneer het u uitkomt, en dit kan ook in het weekend. Zo hoeft u geen vrij te nemen! Makkelijk toch?

Stap 4: Laat uw caravan gratis ophalen en ontvang geld

De laatste stap en finishing touch van ons proces is de ophaal. Wij komen met onze kar naar uw huis in Noord-Holland of waar uw caravan zich ook maar bevindt (kan door heel de Benelux) en bevestigen hem aan onze trekhaak. Uiteraard niet voordat we alles geregeld hebben: uw geld, de papieren (koopovereenkomst en eventuele vrijwaring) en eventuele kleine reparaties aan te wielen voor een succesvol transport. Vervolgens nemen wij uw caravan mee en rijden er mee naar de horizon!

Nu direct uw gebruikte caravan verkopen in Noord-Holland

Vandaag is de perfecte dag om de waarde van uw oude caravan te verzilveren. Wacht dus niet langer en vul gewoon het inkoopformulier in. Dit verplicht u verder tot niets en als we informatie missen of iets niet duidelijk is voor onze taxateurs nemen we gewoon contact op. U zult binnen enkele dagen het geld in handen hebben en een nieuwe caravan kunnen kopen (of een mooie vliegvakantie kunnen boeken!).

Heeft u nog vragen over de caravan inkoop in Noord-Holland? Of wilt u weten of uw caravan geschikt is voor onze inkoopservice? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn te bereiken via 06-48567532 of per mail op info@verkopencaravans.nl. We hopen u snel te mogen ontmoeten in Noord-Holland!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?