ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Drenthe

caravan opkopers drentheWilt u eenvoudig uw caravan snel verkopen in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de caravan inkoop in Drenthe en kunnen uw oude caravan komen ophalen in bijvoorbeeld Assen, Erica, Hoogeveen, Emmen, Emmer-Compascuum, Meppel, Nieuw-Amsterdam, Coevorden of Tynaarlo. Dit doen wij helemaal gratis en betalen u direct geld voor uw tweedehands kampeerwagen.

De voordelen van verkopencaravans.nl bij de inkoop van gebruikte caravans in Drenthe

Een 2e hands caravan verkopen in Drenthe kan op verschillende manieren, bij verschillende partijen. U zult echter nergens anders al deze voordelen samen vinden:

Gemakkelijker dan de verkoop van een caravan aan een particulier in Drenthe

caravan opkoop nederlandHet kan soms voordeliger zijn om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar voor uw oude kampeerwagen. Er zijn immers altijd wel mensen op zoek naar een tweedehands caravan en het zou zomaar kunnen dat iemand precies op zoek is naar het merk en model dat u heeft.

Zeker wanneer u iemand kent of via via een koper kunt vinden is dit een goede manier van verkopen. U kunt zo iemand vertrouwen, wat niet onbelangrijk is bij deals van duizenden euro’s. Bovendien doet u direct zaken met de toekomstige eigenaar, zonder tussenpersonen, waardoor u de beste prijs kunt krijgen.

Over het algemeen zal het echter niet eenvoudig zijn om direct een goede koper te vinden. U moet dan een advertentie maken met goede foto’s van een blinkende caravan in de zon en een goede tekst. Deze kunt u dan op bijvoorbeeld Marktplaats plaatsen. Dan is het wachten op reacties. Veel reacties zullen niet serieus zijn, omdat mensen ver onder waarde van uw caravan gaan bieden.

Ook moeten er bezichtigingen gepland worden. Vooral wanneer u de caravan niet thuis heeft staan is dat een hoop gedoe! Vaak valt het dan toch ook tegen en zal de koop niet doorgaan. Het kan daarom soms maanden duren voordat u een geschikte koper heeft gevonden.

En dan – ook niet onbelangrijk –  komen er nog de administratieve zaken. De caravan moet worden overgeschreven en het geld moet op uw bankrekening of in uw portemonnee komen. Vertrouwt u erop dat dit allemaal goed gaat met iemand die u niet kent en die verder geen verstand heeft van zakendoen?

Bij ons heeft u al deze moeilijkheden niet. U verkoopt uw caravan direct aan ons en krijgt direct geld. Wij regelen alles voor u. Wanneer u nu uw caravan aanbiedt, heeft u binnen een paar dagen uw kampeerwagen verkocht!

Voordeliger en sneller dan de caravan verkopen via een makelaar

Daarnaast zou u ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van de diensten van een caravanmakelaar. Dit werkt net als bij een woning. U biedt uw caravan aan, en dan regelt de makelaar dat er een geschikte koper wordt gevonden. Dankzij het netwerk dat zo iemand heeft kunt u er van uitgaan dat u relatief snel (binnen enkele weken) uw caravan heeft verkocht aan een particulier.

Het nadeel hiervan is dat er bemiddelingskosten worden gerekend. Er wordt dus een bepaald percentage van de verkoopprijs afgetrokken, waardoor u minder geld zult krijgen voor uw caravan. Ook werkt dit weliswaar sneller dan en makkelijker dan zelf een koper zoeken, maar toch ook weer niet zo snel en makkelijk als bij ons.

Bij ons verkoopt u uw oude kampeerwagen binnen enkele dagen, omdat wij hem zelf van u overkopen. Bij ons hoeft u niet te wachten op een koper, omdat wij zelf de kopende partij zijn! Bovendien rekenen wij geen bemiddelingskosten. Daarom zijn onze prijzen vaak een stuk hoger dan die u na alle afgetrokken kosten bij de makelaar zult krijgen.

Caravan opkopers Drenthe – Hoe werkt het?

caravan vandaag verkopenDe inkoop van caravans in Drenthe gaat heel eenvoudig via onze website. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier op deze pagina invullen. Dit is gratis en vrijblijvend. U bent hierna tot niets verplicht! Vermeld alle belangrijke gegevens over uw caravan, zoals het merk, type, bouwjaar, eventuele beschadigingen, extra’s en voeg bij voorkeur ook wat foto’s toe.

Het formulier komt dan direct bij onze taxateurs terecht, waarna zij de kampeerwagen op waarde zullen schatten. U zult dan zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren, maar op drukke dagen binnen een dag) van ons het resultaat van deze taxatie ontvangen per mail. Dit bedrag is ook gelijk ons bod.

Gaat u akkoord? Stuur dan gewoon een mailtje terug en dan hebben we een deal! Gaat u niet akkoord? Ook geen probleem! Wanneer u ingaat op ons bod, zullen wij contact opnemen om een afspraak te maken voor de gratis ophaalservice. Dit kan door heel Drenthe of ergens anders in de Benelux. Vertel ons waar we moeten zijn en we zullen zorgen dat we daar zijn met het geld, de benodigde papieren en alles wat nodig is om de caravan te kunnen meenemen. Makkelijk toch?

Deze caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Drenthe

Caravan inkoop type Bij verkopencaravans.nl
Oude caravans vanaf bouwjaar 1990
Nieuwe caravans
Caravans met lichte schade
Dethleffs, Adria, Burstner, Hobby, Steckerman Kip, Eriba,  Elddis, Kabe, Sprite, Lunar, Munsterland, Knaus, Sterling,  Tec, Swift, Caravelair, Fendt,  Sunlight, Solifer
Andere merken
Campers
Tenten of vouwwagens
Caravans met zware schade

Direct uw gebruikte caravan verkopen in Drenthe

Wilt u direct snel en eenvoudig uw 2ehands kampeerwagen verkopen in Drenthe? Vul dan nu gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in en biedt hem aan! Binnen enkele uren weet u hoeveel hij waard is en binnen enkele dagen zult u het geld in handen hebben.

Heeft u nog vragen of de kampeerwagen inkoop of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het formulier, via info@verkopencaravans.nl of via 06-48567532. Graag tot snel in Drenthe!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?