ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Utrecht

caravan verkopen particulierOp deze pagina komt u meer te weten over onze caravan inkoop in Utrecht. Wilt u een oude caravan verkopen en hier zo min mogelijk moeite voor doen, maar er toch een eerlijke prijs voor krijgen? Verkoop hem dan snel en eenvoudig aan ons.

Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in de regio Utrecht als inkoper van oude caravans. In tegenstelling tot veel andere partijen kopen wij de caravan direct van u over, met ons eigen geld. Hierdoor hoeft u nergens op te wachten en hoeft er verder niemand rijk te worden van uw oude kampeerwagen. Vul simpelweg gratis en zonder verplichtingen het inkoopformulier in om uw tweedehands caravan te laten taxeren en mogelijk te verkopen, of lees snel verder voor meer informatie.

Inkoop caravans Utrecht met deze voordelen

U kunt deze soort gebruikte caravan verkopen in Utrecht

Caravans van 1990 en jonger Caravan inkoop Utrecht
Uw caravan staat in de buurt van Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Soest, Woerden, Nieuwegein of ergens anders in het mooie Utrecht
 
Merken als Eriba, Knaus, Solifer, Caravelair, Sterling
En klassiekers als Dethleffs, Adria Hobby, Burstner, Kip en Fendt
Maar ook Sprite, Kabe, Munsterland, Lunar, Tec, Swift en Elddis
In goede staat of met lichte slijtage en defecten
Campers, vouwwagens, tenten
Veel schade
Merken die hierboven niet genoemd zijn Neem contact op

De inkoop van gebruikte caravans in Utrecht – Stap voor stap

caravan opkoperHoe werkt dat nu precies, een gebruikte caravan verkopen bij verkopencaravans.nl? Het is echt heel simpel: u doorloopt gewoon de volgende vier stappen en de rest gaat vanzelf!

Stap 1: Uw caravan gratis laten taxeren, zonder verplichtingen

Stap 1 begint met het invullen van het inkoopformulier op deze pagina. U vult gewoon de vakjes in, en voegt enkele foto’s toe zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van uw kampeerwagen. Aan de hand van het merk en het type (vergeet ook niet het bouwjaar te vermelden), kunnen wij heel nauwkeurig de waarde ervan vaststellen. Daarbij zullen eventuele schades de waarde iets verminderen, terwijl extra’s, zoals een fietsenrek of een mooie ingebouwde tv, de waarde juist vermeerderen.

Stap 2: Het bod accepteren

Wanneer onze taxateurs alles op orde hebben, laten wij u het resultaat weten via mail. Deze waarde is ook direct ons bod. Wij bieden dus de maximale prijs voor uw caravan: er gaan niet nog allerlei kosten af! Vervolgens is het aan u: gaat u akkoord of kijkt u liever nog even verder? Wanneer u akkoord gaat, gaan we verder naar stap 3. Zo niet dan wensen we u veel succes met de verkoop elders en mocht u zich bedenken: ons bod blijft staan.

Stap 3: Afspraak maken voor gratis ophaalservice

Om alles verder in goede banen te laten verlopen is het heel belangrijk om goede afspraken te maken. Dit doen we dan ook. We zullen u mailen of opbellen om de ophaaldienst in te plannen. Wanneer komt het u uit? Vertel het ons en we zullen zorgen dat we op die datum en tijd bij u in Utrecht langskomen.

Stap 4: De ophaal en uitbetaling

De laatste stap is de ophaal bij u in Utrecht of ergens anders waar uw caravan gestald staat (wij komen door heel de Benelux). Wij zorgen hierbij voor alles: een koopovereenkomst, een vrijwaring, eventueel nieuwe banden en natuurlijk uw geld (cash of via overschrijving). Pas als alles in orde is (en u het geld in handen heeft) nemen we uw tweedehands kampeerwagen mee. U ziet het: u hoeft zelf eigenlijk niets te doen!

Caravan opkopers in Utrecht vs zelf verkopen aan een particulier

tweedehands Chateau verkopenEven een vraag: heeft u specifiek naar caravan opkopers gezocht of gewoon naar een partij om uw oude kampeerwagen te verkopen in het algemeen? In het eerste geval bent u waarschijnlijk al op de hoogte van de meerwaarde van een opkoper ten opzichte van een particulier of een makelaar. In het tweede geval twijfelt u misschien nog, en is het volgende speciaal voor u.

Soms kan het voordeliger zijn om een particulier te zoeken. Een particulier zal immers meer geld voor uw caravan over hebben wanneer hij precies op zoek is naar het model dat u heeft. Maar dan: hoe vindt u zo iemand? Websites als Marktplaats bieden wat dit betreft uitkomst. U kunt hier een advertentie (met mooie foto’s van een schone caravan) plaatsen en dan wachten op gegadigden.

Dit is meestal een heel gedoe. Vaak zal het een tijdje duren voordat mensen reageren. En dan moet u hen uitnodigen bij u thuis, of op de camping voor een bezichtiging. Vaak komt dan dat hele gesteggel en gehannes om wat van de prijs af te krijgen van: “He, maar hier is de lak beschadigd” of: “U had niet gezegd dat er geen elektrisch kookstel voorzien was”, of wat te denken van: “De tv ruist en mijn vrouw kan daar niet tegen, ik wil 200 euro minder betalen”. Wat een ellende, toch? Maar goed, dan de vraag: wat doet u? Verkoopt u de caravan een stuk onder de vraagprijs of gaat u op zoek naar een nieuwe koper? Dus wat kiest u: minder geld en minder gedoe of potentieel meer geld en meer gedoe?

Bij ons hoeft u dit soort moeilijke keuzes allemaal niet te maken. Wat wij bieden is wat wij u betalen, en u hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een koper. Ook hoeft u niet de koopovereenkomst zelf op te stellen, en u hoeft ook niet te wachten of men u wel echt zal betalen.

Caravan snel verkopen in Utrecht vs wachten op een caravanmakelaar

Geen gedoe heeft u over het algemeen ook bij een gerenommeerde caravanmakelaar. Dit soort partijen werken net als wij, maar dan net ietsje anders. Wat is het verschil? Bij ons verkoopt u direct aan ons, terwijl een makelaar, net als bij huizen, een bemiddelende functie vervult. Zij regelen voor u de administratie, en zoeken voor u een koper. Dat betekent dat u bij een makelaar moet wachten op een derde partij, voordat u uw geld krijgt. Bij ons niet, wij kopen met ons eigen geld. Verder dient u de makelaar (en de belasting) een flink deel van de waarde van de caravan te betalen. Bij ons hoeft u niemand te betalen, want wij betalen u!

Nu direct uw 2e hands caravan verkopen in Utrecht

Heeft u nu zoiets van, ‘ik wil mijn caravan verkopen, en wel direct’? Dat kan! Vul gewoon meteen het inkoopformulier in en u weet meestal binnen enkele uren hoeveel hij waard is (op drukke dagen binnen 24 uur). Binnen een paar dagen staat u dan met het geld in uw handen en kunt u weer een nieuwe caravan kopen (met wat extra geld, want nieuwe caravans zijn vaak iets duurder) of met uw koepeltent naar de Veluwe trekken! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u nog vragen over onze caravan inkoop service in Utrecht of wilt u misschien weten wat u nog meer kunt doen met het geld dat u verdient met de verkoop van uw kampeerwagen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via info@verkopencaravans.nl of 06-48567532. We hopen u snel te mogen ontmoeten in Utrecht!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?