ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Zuid-Holland – Standaard hoge prijzen en direct geld

caravan verkopen Zuid-HollandHier vertellen wij u graag iets meer over de caravan inkoop in Zuid-Holland. Bent u in het bezit van een oude caravan, maar bent u hier op uitgekeken? Of heeft u gewoon snel geld nodig? Dan is het een goed idee om uw oude caravan te verkopen. Bij ons doet u dit simpel en snel: zonder gedoe en binnen een paar dagen zult u het geld hebben.

Wij zijn al heel wat jaren actief als RDW-erkende opkoper van oude caravans. Wij handelen altijd snel en u hoeft bij ons nooit te wachten op een derde partij, omdat wij met ons eigen geld uw caravan kopen. Meld uw caravan nu direct aan voor een vrijblijvende taxatie of lees snel verder voor meer informatie.

Inkoop caravans Zuid-Holland met deze voordelen

U kunt deze soort gebruikte caravan verkopen in Zuid-Holland

Caravans met bouwjaar 1990 of later Caravan inkoop Zuid-Holland
De caravan staat gestald in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Hellevoetsluis, Pijnacker, Weteringbrug, Gouda, Zoetermeer, Dordrecht, Spijkenisse Ridderkerk, Alphen aan den Rijn of op een andere mooi plek in Zuid-Holland
Eriba, Knaus, Solifer, Sterling en Caravelair
Dethleffs, Adria, Hobby, Burstner, Kip en Fendt
Munsterland, Lunar, Sprite, Kabe,  Tec, Swift en Elddis
Lichte slijtage of defecten
Tent, vouwwagen of camper
Zware schade
Andere merken dan hierboven genoemd Neem contact met ons op

Inkoop van gebruikte caravans in Zuid-Holland – Stap voor stap

inkoop van caravansDe inkoop van een tweedehands caravan gaat bij ons in vier simpele stappen. U begint bij stap 1 en komt dan als vanzelf bij stap 4 en dan heeft u het geld, en wij de caravan! Dit werkt als volgt:

Stap 1: Een gratis en vrijblijvende taxatie

De eerste stap in het inkoopproces is de gratis taxatie. Deze is bovendien geheel vrijblijvend, dus het verplicht u verder tot niets! Om uw caravan aan te melden voor taxatie, hoeft u enkel het inkoopformulier in te vullen. Bellen of mailen kan ook natuurlijk. Onze taxateurs kunnen aan de hand van de belangrijkste informatie over uw oude kampeerwagen, namelijk het merk, het bouwjaar en het model heel nauwkeurig de waarde bepalen. Daarbij kijken ze ook naar extra’s en eventuele beschadigingen. Heeft u foto’s van uw kampeerwagen? Voeg deze dan toe, want hierdoor zal uw caravan meer waard worden!

Stap 2: U gaat akkoord met het bod

Meestal zijn de taxateurs binnen een paar uur klaar met hun werk, en op drukke dagen toch zeker binnen een dag. U krijgt op dat moment van ons een mailtje met het rapport van de taxatie. Daarbij vermelden we het resultaat, oftewel wat uw caravan waard is. Let op: dit is ook gelijk ons bod! U krijgt dus de maximale waarde voor uw kampeerwagen, want er gaan niet nog eens allerlei kosten vanaf. Vervolgens bent u aan zet: gaat u akkoord met ons bod of kijkt u liever nog even verder? Het is geheel aan u. Wanneer u akkoord gaat, gaan we verder naar stap 3, en anders wensen we u veel succes ergens anders! En daarbij: ons bod blijft staan, mocht u zich bedenken.

Stap 3: Wij maken een afspraak voor de ophaal

Wanneer u akkoord bent gegaan, is het belangrijk om een goede afspraak te maken voor de ophaal. Dit zullen we dan ook doen door middel van een telefoontje. Wij vragen dan wanneer het voor u uitkomt. U hoeft dus niet per se vrij te nemen of een hele dag te wachten. Wij komen precies op de datum en tijd dat u tijd voor ons heeft, waar dan ook in Zuid-Holland of eventueel ergens anders in Nederland of België.

Stap 4: Wij halen de caravan gratis op (en u krijgt geld)

Vervolgens komen wij de kampeerwagen op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats ophalen. Wij laden hem dan op onze trekhaak, maar niet voordat we alles netjes afgehandeld hebben. U krijgt uiteraard uw geld en we zorgen voor alle belangrijke documenten, zoals een koopovereenkomst en een vrijwaringsbewijs. Ook nemen we eventueel nieuwe banden mee, voor als de oude niet meer goed zijn (lek of gestikt).

Caravan opkopers in Zuid-Holland vs zelf verkopen aan een particulier

Even een vraag tussendoor: bent u specifiek op zoek naar een caravan opkoper in Zuid-Holland? Of zoekt u gewoon iemand die uw kampeerwagen wil kopen? In het eerste geval bent u al op de hoogte van de voordelen van een opkoper ten opzichte van een particulier. Zo niet: we leggen het graag uit.

Het grote voordeel van een opkoper is dat u te maken heeft met een professionele partij met voldoende financiële middelen om uw caravan direct voor de maximale waarde van u over te kopen. Wij hoeven niet moeilijk te doen, want wij weten waar we aan beginnen wanneer we u een bod doen! Ons bod blijft staan, en we gaan niet afdingen op het laatste moment, zoals veel marktplaatsfiguren graag doen.

Daarbij hoeft u bij ons ook geen advertentie te maken. U hoeft de caravan niet schoon te maken voor de foto’s, want onze expert kijken door al het vuil heen en geven ook een niet schone caravan de maximale waarde. U hoeft bij ons niet te wachten op reacties van eventuele kopers, en u hoeft al helemaal niet allerlei bezichtigingen te plannen. Wij komen één enkele keer, betalen u en nemen de caravan direct mee. Supermakkelijk dus en geen gedoe!

Caravan snel verkopen in Zuid-Holland vs wachten op een caravanmakelaar

opkoper caravansWellicht overweegt u ook nog een caravanmakelaar in te schakelen. Net als wij zijn makelaars professionele partijen (dit zouden ze althans moeten zijn), en bieden dus zekerheid en helpen u met de administratieve zaken.

Waar wij echter de maximale waarde van uw caravan kunnen geven en dit vrijwel direct, is dit bij zo’n makelaar een iets ander verhaal. Een makelaar koopt de caravan niet zelf, maar bemiddelt tussen u, de verkoper, en een koper. Zij helpen u met zoeken, maar moeten hier wel iets aan verdienen. Daarom gaat er bij een makelaar nog een flink deel van de opbrengst van uw kampeerwagen af: u betaalt de makelaar voor zijn diensten (inclusief alle belastingen en heffingen!). Bovendien kan dit allemaal wel even duren. Er moet immers een koper gevonden worden. Dat is absoluut niet handig wanneer u snel geld nodig hebt.

Bij ons verkoopt u uw kampeerwagen snel. U hoeft niet te wachten op een koper, want wij kopen uw caravan zelf. U hoeft ook verder niemand te betalen, want wij betalen juist u!

Nu direct uw 2e hands caravan verkopen in Zuid-Holland

Kamperen is heerlijk, maar is het vandaag niet juist een perfecte dag om uw oude caravan te verkopen en een nieuw exemplaar te kopen? Of twijfelt u nog? Waarschijnlijk vindt u het belangrijk om te weten wat uw kampeerwagen opbrengt, dus u kunt hem ook gewoon vrijblijvend laten taxeren. Dan kunt u daarna besluiten of u hem voor die prijs verkoopt of toch verder kijkt. Meld hem nu aan voor taxatie om binnen een dag de waarde te weten!

Heeft u nog vragen over onze caravan inkoop in Zuid-Holland? Of bent u niet zeker of uw model geschikt is voor onze inkoopservice? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze medewerkers zijn te bereiken via info@verkopencaravans.nl of per telefoon op 06-48567532.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?