ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Noord-Brabant

caravan te koop aanbieden

Stelt u zich voor: u heeft een oude caravan en wilt hier snel en eenvoudig een mooi bedrag voor krijgen. Wat doet u dan? Verkopen natuurlijk! Maar hoe? Precies, via deze website! U bent naar de goede pagina gesurft om uw oude caravan te verkopen, want wij doen de caravan inkoop in Noord-Brabant – snel, eenvoudig en zonder gedoe!

Het enige wat u hoeft te doen is de caravan te koop aanbieden en te laten taxeren door middel van het invullen van het formulier. Dit is gratis, vrijblijvend en verplicht u verder tot niets. Lees snel verder om meer te leren over onze werkwijze en waarom wij zo goed zijn, of vul direct het inkoopformulier in en weet binnen enkele uren hoeveel u kunt krijgen van ons!

Inkoop caravans Noord-Brabant – Wij hebben interesse in het volgende

Soort caravan vanaf 1990 Caravan inkoop Noord-Brabant
Hobby, Kip, Adria, Eriba, Knaus, Caravelair, Fendt
Dethleffs, Burstner, Sunlight, Steckerman, Solifer
Kabe, Munsterland, Sterling, Elddis,  Sprite, Lunar,  Tec, Swift
Overige merken
In goede of redelijke goede staat
Vouwwagens, campers of bus
Zwaar beschadigde caravans
Gestald in Eindhoven, Den Bosch, Hapert, Uden, Tilburg, Breda, Roosendaal, Rucphen, Schijndel,  Bergen op Zoom, Helmond of een andere schitterende plaats in Noord-Brabant

De voordelen van een caravan verkopen bij de beste caravan opkopers van Noord-Brabant

 • Uw caravan geheel gratis en vrijblijvend taxeren
 • Gratis ophalen van de caravan door heel Noord-Brabant
 • Direct een mooi bedrag voor uw oude caravan
 • Betaling kan zowel cash als via de bank
 • RDW-erkende opkoper met tientallen jaren ervaring

Uw caravan snel verkopen in Noord-Brabant

Een 2e hands caravan verkopen in Noord-Brabant kan heel vlug en simpel. Bij ons verkoopt u uw caravan zonder tussenpersonen aan ons. De deal kan binnen enkele uren rond zijn en binnen een dag kunt u soms al met het geld in uw handen staan. Het verkopen van uw kampeerwagen gaat bij ons dus heel erg snel. Er zijn echter ook nog andere manieren om een caravan te verkopen.

Wellicht overweegt u de caravan te koop te zetten op marktplaats of via een makelaar. De meeste mensen denken dat ze op die manier het meeste geld kunnen krijgen voor hun caravan. Dat is echter maar ten dele waar en in veel gevallen zelfs helemaal niet.Hoe dit zit leggen we graag uit. We zullen eerst de verkoop aan een particulier via marktplaats behandelen, om daarna iets te vertellen over hoe een caravanmakelaar werkt.

Caravan verkopen via marktplaats

Om op een online veilingsite een caravan te verkopen, moet u een advertentie maken. Er zijn behoorlijk wat anderen die het op deze manier doen, dus u zult moeten zorgen dat uw caravan opvalt tussen de menigte. Dit kunt u doen door een hele lage prijs aan te bieden, maar dit zouden we alleen aanraden als u toch al geld genoeg heeft. Want uw kampeerwagen is geld waard, en het is zonde daar geen gebruik van te maken toch? U wilde toch juist zo veel mogelijk geld?

hobby caravan verkopen

Om uw advertentie te laten opvallen dient u dus een goede advertentie te maken. Schrijf een leuk tekstje, maak goede foto’s van uw kampeerwagen op z’n mooist (schoon en in de zon) en plaats uw advertentie. Als u geluk heeft dan valt uw kampeerwagen op en krijgt u direct een of meerdere reacties. Wanneer u pech heeft kan het echter wel wat langer duren. Wilt u daarop wachten?

Vervolgens dient u een afspraak te maken voor bezichtiging. Veel mensen ervaren dit als een heel gedoe. Er komen mensen over de vloer, of erger: u moet helemaal naar de caravanstalling of camping om af te spreken. En dan is het de vraag of de geïnteresseerde genoeg interesse heeft om hem ook daadwerkelijk van u te kopen.

Tegenwoordig zitten ook veel handelaars op deze sites en proberen zo goedkoop mogelijk caravans op te kopen. Ze vinden zogenaamde defecten en gaan ver onder uw vraagprijs zitten. Verkoopt u dan voor veel minder geld of zoekt u weer een andere koper?

Kortom: verkopen aan een particulier is een heel gedoe, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de koopovereenkomst, een veilige betaling en het gevaar van oplichting. U krijgt vaak een slechte prijs en als we de uren die u kwijt zult zijn omrekenen naar geld (tijd is tenslotte geld volgens het oude speekwoord), blijft er niet zelden helemaal niets meer over. En dat is zonde!

Verkopen via een caravanmakelaar

Een veiligere en meer eenvoudige manier om uw kampeerwagen te verkopen is met een makelaar. Zo’n makelaar neemt u het werk uit handen. U brengt de caravan daarheen, laat deze taxeren, en via het netwerk (meestal via internet en lokale advertentiebladen) brengen ze uw oude kampeerwagen onder de aandacht. Zij zorgen verder voor de verkoop, de administratieve zaken en dat de vraagprijs wordt betaald.

Hoewel dit dus redelijk eenvoudig is, gaat het niet zo snel. Het kan soms nog maanden duren voordat de makelaar een geschikte koper heeft gevonden voor uw tweedehands caravan. Daarbij zit er nog een addertje onder het gras. U krijgt zelf namelijk niet de vraagprijs! Er gaat ook een aanzienlijk deel van het geld naar de makelaar, waarvan dan weer nog een groot deel naar de belasting moet. Zo houdt u meestal niet veel over van het geld en duurt het vaak lang.

Snel een caravan verkopen via onze website

Bij ons heeft u deze problemen niet. U verkoopt uw kampeerwagen direct, dus zonder tussenpersonen, aan ons. Wat wij u bieden, is wat u krijgt, en geen cent minder. Daarbij heeft u bij ons het geld vrijwel direct in handen. Als u echt haast heeft kunnen wij er zelfs voor zorgen dat u morgen al een envelop vol cash in uw Brabantse huis heeft! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de caravan vandaag laten taxeren.

Inkoop gebruikte caravans Noord-Brabant – Stap voor stap

Het verkopen van een kampeerwagen in Noord-Brabant is heel eenvoudig bij ons. U doet dit stap voor stap. Doorloop simpelweg de stappen (dit gaat in principe vanzelf na stap 1) en verkopen maar!

caravan inkoop landelijk

Stap 1: De gratis en vrijblijvende taxatie

Om onze ervaren taxateurs uw caravan op waarde te laten schatten, vult u het inkoopformulier in op deze pagina. Bellen of mailen kan eventueel ook. Vermeld de belangrijkste gegevens over uw kampeerwagen, zoals merk, type, bouwjaar en eventuele bijzonderheden zoals schade en extra’s.

Stap 2: Ontvang ons bod en ga akkoord

Binnen een paar uur, of op drukke dagen binnen 24 uur, hebben wij uw taxatie op orde en ontvangt u van ons een bod. U bent vrij om hierop in te gaan, of toch te besluiten niet via ons te verkopen. Wanneer u akkoord gaat, gaan we door naar de volgende stap.

Stap 3: Afspraak maken voor ophaal

Vervolgens maken we, bij voorkeur per telefoon, maar via de mail kan ook, een afspraak om de kampeerwagen bij u te komen ophalen. Dit kan overigens ook op een andere plaats dan bij u thuis in Noord-Brabant zijn: wij komen door heel de Benelux. Vertel ons waar en wanneer we verwacht worden om uw oude caravan op te halen, en we zullen zorgen dat we er zijn. Rijdt u caravan niet meer goed, door bijvoorbeeld versleten banden? Vertel ons dit en we zullen zorgen dat we een extra setje banden meenemen.

Stap 4: Laten ophalen en geld ontvangen

Op het moment en de plaats van afspraak komen we bij u om het geld te brengen en de caravan mee te nemen. Wij zorgen hierbij voor alles: overschrijving, eventuele vrijwaring, nieuwe banden (indien nodig) en natuurlijk het geld in een envelop of met een overschrijving via de bank. Nadien schudden we u de hand, wensen u veel plezier met het geld en zorgen dat uw caravan een nieuw leven krijgt.

Nu direct uw gebruikte caravan verkopen in Noord-Brabant

Vandaag is een prima dag om uw gebruikte kampeerwagen te verkopen. Bied hem dus direct gratis en vrijblijvend aan door middel van het formulier! Wij zullen vervolgens zorgen dat alles in orde komt en dat u zo snel mogelijk het geld voor uw tweedehands kampeerwagen in handen zult hebben.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de opkoop van caravans in Noord-Brabant? Bel ons dan op 06-48567532 of stuur uw mail naar info@verkopencaravans.nl. We hopen snel van u te horen en u snel te mogen ontmoeten in het mooie Brabant!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?