ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kip caravan verkopen

opkoper Kip caravans

Via onze website kunt u op een simpele en snelle manier uw Kip caravan verkopen. Verkopencaravans.nl heeft al meer dan veertig jaar ervaring als opkoper van Kip caravans. Sinds ongeveer vijftien jaar zijn wij ook actief op het internet. Wij zijn dé betrouwbare partner als het gaat om de inkoop van tweedehands caravans.Door simpelweg invullen van het inkoopformulier kunt u ieder model Kip vanaf 1990 verkopen. Uw kampeerwagen zal gratis en vrijblijvend door ons worden getaxeerd u ontvangt binnen een dag een bod. Als u akkoord gaat komen we hem gratis ophalen door heel de Benelux en geven direct geld. Makkelijker kan niet! Lees snel verder om meer te weten te komen of verkoop uw Kip direct!

Inkoop tweedehands Kip caravans – Modellen (vanaf bouwjaar 1990)

Model/type Geschikt voor inkoop
Sun Line
Kompakt
De Luxe
Star Line
Grey Line
High Line
Platinum
Shuttle
Kip campers

Wilt u een Kip caravan verkopen die niet meer in een perfecte staat is? Voor particulieren en lokale opkopers zal dit een probleem zijn, maar niet voor ons! Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat mogelijk is.

Uw tweedehands Kip verkopen met deze voordelen:

 • Geen gezeur, geen gedoe en direct geld
 • Veertig jaar ervaring
 • Gratis ophaal in Nederland en België
 • Snelle taxatie
 • Officieel RDW bedrijf
 • Hoge prijzen voor Kip caravans
 • Vuile of beschadigde caravans geen probleem

Wat is mijn Kip caravan waard? Laat hem gratis taxeren!

Het belangrijkste bij het verkopen van een caravan is natuurlijk de prijs die ervoor krijgt. Wij kunnen nog zo’n geweldige service bieden, als wij amper wat betalen voor uw oude caravan zult u hem niet bij ons willen verkopen, toch? Het is dus belangrijk om te weten hoeveel wij voor een Kip kunnen bieden en hoe dit bedrag tot stand komt. Daar zijn wij heel open in.

Om te beginnen wordt de waarde van alles, dus ook van een caravan, voor een groot deel bepaald door de markt. Is er veel vraag, dan gaan de prijzen omhoog. Is er weinig vraag, dan gaan ze weer omlaag.

Wanneer wij de Kip caravan van uw kopen, zullen wij deze doorverkopen. Daarbij boren we elke denkbare markt aan. We bieden hem aan in Nederland, in België maar ook in Oost-Europa, waar tweedehands caravans steeds populairder worden. Het voordeel van deze werkwijze is dat wij op deze manier altijd de beste markt kunnen vinden. Soms daalt de vraag naar Kip caravans hier in de Benelux, maar dan is er altijd wel een plaats in Europa waar er wel veel vraag naar is, en waar dus veel betaald wordt voor een tweedehands model dat u heeft. Deze hoge waarde berekenen we door aan u, zodat ook u de beste prijs krijgt.

Daarnaast is niet iedere Kip niet even veel waard natuurlijk. Onze taxateurs letten bij de beoordeling van uw Kip caravan onder andere op de volgende dingen:

 • Bouwjaar van de Kip
 • Model en type
 • Uitvoering (welke extra’s zijn er?)
 • Is de caravan goed onderhouden?
 • Eventuele schade (ruitschade, interieurschade of kapotte banden en dergelijke)

Waarom een caravan Kip opkoper gebruiken?

Sommige mensen denken niet direct aan een caravan opkoper wanneer zij hun Kip verkopen willen. Er zijn immers ook nog andere opties. Het online aanbieden van de kampeerwagen via een veilingsite zoals marktplaats is een goede, net als het verkopen van de caravan bij een lokale dealer. Deze overweging is in eerste instantie begrijpelijk, maar er zitten toch wel wat haken en ogen aan.

Een lokale Kipdealer zal namelijk nooit een echt goede prijs kunnen bieden voor uw caravan. Dit heeft twee redenen. Om te beginnen is hij beperkt in zijn afzetmarkt. Het te veel betalen voor een tweedehands caravan is daarom een riskante onderneming voor zo’n kleine opkoper. Het zal moeilijk worden de caravan direct door te verkopen, waardoor hij een tijdje gestald zal moeten worden. Deze onzekerheid drukt de kosten. Ten tweede kost deze stalling ruimte, en dus geld. Op de een of andere manier zal de rekening hiervoor betaalt moeten worden. Negen van de tien keer gebeurt dat door iets van de verkoopprijs af te trekken!

Direct verkopen aan een particulier zal een hogere prijs opleveren. Het is alleen niet gemakkelijk om snel en eenvoudig een goede koper te vinden voor uw oude kampeerwagen. Op het internet zijn altijd wel mensen op zoek naar een caravan, maar het is de vraag of zij interesse zullen hebben in het model Kip dat u aanbiedt!

Er gaat behoorlijk wat tijd zitten in het maken van een goede advertentie, met een goede tekst en met goede foto’s. Ook moet u afspraken maken voor bezichtigingen, wat, zeker wanneer de caravan niet thuis staat, een hele onderneming kan zijn. En hoe gaat u het doen met de betaling? Een beetje Kip is toch al gauw 10.000 euro of meer waard. Vertrouwt u erop dat het geld wordt overgemaakt wanneer u uw caravan hebt meegegeven? En vertrouwt die ander u met zijn geld wanneer hij de caravan nog niet heeft? Een hoop gedoe hoor!

Bij een professionele opkoper heeft u al dit gedoe niet. Wij doen de directe caravan inkoop in Nederland en België. Wij kunnen dankzij onze internationale oriëntering veel hogere prijzen bieden voor tweedehands Kips, en zorgen bovendien dat u het geld direct zult hebben. Bij ons doet u zaken met een RDW erkend bedrijf met meer dan veertig jaar ervaring, dus u heeft nergens omkijken naar.

Ik wil mijn caravan Kip verkopen – Hoe werkt dat?

Bovendien bent u bij ons verder tot niets verplicht. Wij gunnen het u van harte wanneer u ergens anders een beter bedrag kunt krijgen voor uw oude Kip. Verkoop hem dan vooral daar en laat ons bod links liggen! Gaat die koop onverwachts toch niet meer door? Dan doen wij niet moeilijk en blijft ons bod gewoon staan.

Dus hoe werkt dat nu precies een Kip kampeerwagen verkopen bij verkopencaravans.nl? De eerste stap is het laten taxeren van uw Kip, door middel van het inkoopformulier. Vul alles in, vermeld alle belangrijke informatie en vergeet ook niet een paar foto’s toe te voegen. Daarmee zet u onze taxateurs aan het werk en binnen een dag (meestal binnen enkele uren) hebben zij de taxatie rond. Vervolgens brengen wij een bod uit.

Gaat u akkoord? Dan maken wij graag een afspraak met u om de kampeerwagen gratis te komen ophalen. Dit kan zoals gezegd in heel Nederland en België, en misschien ook wel net iets over de grens. Dit kan doordeweeks, maar ook in het weekend. We komen gewoon naar waar uw caravan staat, op de tijd dat het u uitkomt. U hoeft dus geen vrij te nemen of heel uw agenda te verdraaien voor ons!

Daarbij zorgen we dat we een verkoopovereenkomst bij ons hebben, samen met een vrijwaring en natuurlijk het geld! U krijgt het geld, wij de caravan en iedereen is blij. Makkelijk toch?

Vandaag uw Kip caravan verkopen zonder moeite

wat is mijn Kip caravan waard

Wilt u direct uw Kip verkopen of bent u gewoon benieuwd wat hij voor ons waard is? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend taxeren en ontdek binnen een dag de waarde ervan! Wanneer u akkoord gaat is de caravan verkocht en kunt u heel snel uw geld hebben.

Heeft u nog vragen over de Kip caravan inkoop of over ons bedrijf? Neem dan gewoon contact op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Ook is het mogelijk een caravan te verkopen per mail of telefoon. Bel ons op +31(0)6-48567532 of mail naar info@verkopencaravans.nl. Tot snel!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?