ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Burstner caravan verkopen door heel Nederland en België

inkoop Buerstner caravans

Wilt u snel en eenvoudig uw Burstner caravan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerde opkopers van Burstner caravans en doen de inkoop van dit merk caravans door heel de Benelux.

Wilt u uw Burstner caravan direct en zonder gedoe verkopen? Laat hem dan gratis en vrijblijvend taxeren en vul het inkoopformulier in. Of lees snel verder om mee te weten te komen over onze diensten als Burstner caravan opkoper.

Inkoop Bürstner caravans – Bij ons profiteert u van deze voordelen

 • 100% kosteloze taxatie zonder verdere verplichtingen
 • Direct cash geld of directe overschrijving
 • 100% kosteloze ophaaldienst door heel Nederland en België
 • Simpel en snel: geen advertentie, geen tussenpersoon, geen gewacht
 • Bürstner inkoop ook vuil of met schade en defecten
 • Ons grote internationale netwerk garandeert de hoogste prijs
 • U verkoopt aan een RDW-erkend bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Deze modellen tweedehands Bürstner verkopen kan bij ons (vanaf 1990)

Model Bürstner Te verkopen bij ons
Premio
Belcanto
Ventana
Fun
Holiday
Averso
Campers

Heeft u een Burstner caravan die niet in dit lijstje staat? Grote kans dat wij hem toch van u willen overkopen. U kunt hem altijd aanbieden via het inkoopformulier, of neem contact op via mail of telefoon.

Bij ons kunt u ook caravans met schade verkopen, maar wij nemen geen caravans in die total loss zijn als gevolg van een (auto)ongeluk of door zware waterschade. Ook vuile caravans zijn geen probleem, maar een caravan die bijvoorbeeld jarenlang dienst heeft gedaan als paardenwagen vinden wij minder interessant.

Wat u moet weten over Bürstner en over ons als caravan Bürstner opkoper

Hoewel ooit begonnen als luxe meubelbouwers, maakten ze bij het Duitse Bürstner al snel de overstap naar het bouwen van caravans. In 1958, toen Gerhart Bürstner doorkreeg dat het vakantie vieren met de woonwagen een glansrijke toekomst zou kennen, maakt hij een speciaal chassis waar de luxe meubels van Bürstner in konden bevestigd worden.

Sindsdien is de firma uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van mobiel kamperen met de caravan. Later kwamen daar ook nog campers bij, en tot op de dag van vandaag maakt het bedrijf luxe en kwalitatief hoogwaardige caravans.In Oost-Europa, waar kamperen steeds meer in opkomst is, kan men de caravans van dit merk enorm waarderen.

Het is echter vaak niet haalbaar om een nieuwe te kopen, vanwege de hoge aanschafprijs. Daarom verleggen veel consumenten daar hun focus op tweedehands modellen Bürstner. En dat is voor u als aanbieder van zo’n caravan goed nieuws: hierdoor stijgen ze in waarde! We verkopen op het moment dan ook erg veel Bürstners door in landen als Polen, Roemenië, Estland en Slovenië.

Wat is mijn Burstner caravan waard?

Wilt u uw Buersnter caravan waarde weten? Dan hoeft u hem alleen maar te laten taxeren. Dit doet u door hem gratis en vrijblijvend aan te bieden met behulp van het inkoopformulier. Na ontvangst gaan onze ervaren taxateurs met de gegevens over uw caravan aan de slag en kunnen zo heel nauwkeurig de waarde ervan bepalen. Zij kijken daarbij naar drie dingen: de algemene staat, de technische staat en de marktvraag.

De algemene staat van uw Burstner

Des te luxer en completer uw caravan, des te meer deze waard is. Zaken die hier van belang zijn:

 • Het type en het bouwjaar
 • Het jaar dat de caravan verkocht is
 • Is er een voortent?
 • Zijn er extra’s ingebouwd?
 • Zijn er externe extra’s zoals een fietsenrek?

De technische staat van uw Burstner

Een caravan die goed onderhouden is heeft meer waarde dan een caravan die versleten is en beschadigd. Aandachtspuntjes zijn:

 • Algemeen onderhoud van het interieur?
 • Zitten er veel krassen op de caravan (en op de ruiten)?
 • Is er schade? Bijvoorbeeld water- of hagelschade?
 • Zijn er andere dingen kapot?
 • Werkt alle elektronica nog?
 • Zijn de banden nog goed? (niet droog)

De marktvraag naar Burstner

De waarde van een caravan wordt ook voor een groot deel bepaald naar de vraag ernaar. Van belang hierbij is de vraag hier in de Benelux, maar voor ons ook de vraag in onze exportlanden, zoals Duitsland, Polen, Roemenië en Litouwen. Op het moment is de vraag naar tweedehands Bürstner op de exportmarkten heel erg hoog! Dit zorgt voor hogere prijzen dan normaal. Daarom is het nu een erg goed moment om uw oude caravan te verkopen.

caravan Buerstner opkoper

Gratis uw Burstner laten taxeren en binnen een dag verkopen

Denkt u nu: ik wil mijn caravan Burstner verkopen, maar hoe werkt dat dan precies? Dit werkt stap voor stap:

 • Stap 1: Uw Burstner laten taxeren. Laat uw caravan gratis en vrijblijvend taxeren door onze experts. Vul de gegevens in over uw caravan, deel uw vraagprijs en voeg bij voorkeur enkele foto’s toe. Vergeet ook niet uw contactgegevens achter te laten!
 • Stap 2: Ontvang ons bod. Binnen een dag hebben wij uw taxatie op orde en ontvangt u van ons een passend bod.
 • Stap 3. Accepteer ons bod. Of niet natuurlijk. U bent volledig vrij. Krijgt u ergens anders een beter bod? Verkoop hem dan aan die andere partij. U zit bij ons nergens aan vast!
 • Stap 4: Afspraak maken voor de ophaal. Ook onze ophaaldienst is 100% gratis en kan door heel Nederland en België. Staat uw caravan op een camping of in een hangar? Dan komen wij gewoon daarheen. En alleen wanneer het u uitkomt.
 • Stap 5: De ophaalservice. Op het door u opgegeven adres komen wij vervolgens de caravan ophalen. We nemen voor u het geld mee, een vrijwaringsbewijs en een verkoopovereenkomst. Ontvangt u het geld liever via de bank? Geen probleem, dan regelen wij een overschrijving. Heeft uw caravan lekke banden? Ook geen probleem, dan nemen we gewoon nieuwe bandjes mee! Makkelijk toch?

Hoe u direct uw Burstner caravan kunt verkopen

tweedehands Buerstner verkopen

Als u wilt kunt u dus uw caravan binnen een dag verkopen en het hele proces kan binnen enkele dagen voltooid zijn (als dit voor u ook uitkomt uiteraard). Twijfelt u nog en wilt u eerst kijken of u ergens anders misschien meer geld kunt krijgen voor uw oude Bürstner? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bent u tot niets verplicht en kunt u altijd nog even wachten met de ophaal. Ons bod blijft gewoon staan!

Vul dus direct het inkoopformulier in en kom er vandaag nog achter hoeveel wij kunnen bieden voor uw tweedehands Burstner! Heeft u vragen over ons of over de Burstner inkoop? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@verkopencaravans.nl of via +31(0)6-48567532. Contact opnemen kan ook. Graag tot snel op de camping of bij u thuis!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?