ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop in Limburg

caravans opkoper LimburgWilt u gemakkelijk uw caravan snel verkopen in Limburg? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij doen de caravan inkoop in Limburg, zonder tussenpersonen. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend uw caravan laten taxeren, waarna wij hem direct van u overkopen als u akkoord gaat met ons bod.

Wij zijn actief door heel de Benelux, en dus ook door heel Limburg. Een gebruikte caravan ophalen in Maastricht, Margraten, Heerlen, Sittard, Stein, Roermond, Roosteren, Weert, Venlo of Venray doen wij in een handomdraai en we geven u zonder gedoe geld.

6 Voordelen van verkopencaravans.nl bij de inkoop van gebruikte caravans in Limburg

Een 2e hands caravan verkopen in Limburg kan bij ons met al deze voordelen:

Wedden dat u nergens anders al deze voordelen samen zult vinden?

Makkelijker dan de verkoop van een caravan aan een particulier in Limburg

Misschien denkt u eraan om uw caravan te verkopen aan een particulier. Dit is op zich geen slecht idee, want zo kunt u er in theorie het meeste geld aan verdienen. Zoals echter bij alles waar u snel veel geld mee kunt verdienen, zal dit niet gemakkelijk gaan. U zult tijd en moeite moeten steken in de verkoop en u moet wat geluk hebben bij het vinden van een geschikte koper.

Als u van het spel van bieden en tegenbieden houdt en het als een uitdaging ziet om zoveel mogelijk te verdienen aan uw tweedehands spullen, is dit natuurlijk perfect. Wilt u echter zo snel mogelijk het geld hebben zonder al te veel moeite? Gebruik dan altijd een opkoper. Uw caravan brengt misschien iets minder op, maar u bespaart zeeën van tijd!

Betere prijzen en sneller dan bij de caravan makelaar

inkoop caravans in LimburgEen andere optie die het overwegen waard lijkt te zijn is het gebruikmaken van de diensten van een caravanmakelaar. Zo’n bedrijf bemiddelt tussen u als verkoper en een koper. Zij helpen u zoeken naar een geschikte nieuwe eigenaar voor uw oude kampeerwagen en helpen u met het overschrijven en de administratieve zaken.

In tegenstelling tot het zelf verkopen aan een particulier is dit een gemakkelijke manier van verkopen. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan. Makelaars zullen bemiddelingskosten rekenen en trekken een bepaald percentage van de verkoopprijs af. Daarnaast moet u nog wel steeds wachten totdat zij een koper hebben gevonden. U hoeft hier zelf niks voor te doen, maar dit kan soms wel maanden duren. Wilt u zo snel mogelijk uw caravan verkopen en geen bemiddelingskosten betalen? Verkoop hem dan aan een opkoper zoals wij. Wij geven u direct het volledige bedrag voor uw oude kampeerwagen!

Caravan opkopers Limburg – Hoe werkt het?

mijn caravan verkopenOm bij ons uw kampeerwagen te verkopen, hoeft u slechts het inkoopformulier in te vullen. Op basis van wat u invult zullen onze taxateurs de caravan voor u op waarde schatten. Dit kunnen zij heel nauwkeurig doen op basis van enkele foto’s en belangrijke gegevens zoals het merk, het bouwjaar, het type, de extra’s en beschadigingen.

Binnen enkele uren (op kantoordagen) ontvangt u van ons mailtje met een bod. U bent uiteraard volledig vrij om hierop in te gaan of ons bod af te wijzen. Het inkoopformulier invullen verplicht u tot niets!

Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw caravan verkocht en maken wij een afspraak om zo snel mogelijk naar Limburg te komen om hem op te halen. Dit kan doordeweeks of in het weekend: in ieder geval wanneer het u uitkomt.

Bij de ophaal nemen wij alles mee wat nodig is: verkoopovereenkomst, papieren, eventueel nieuwe banden of andere benodigdheden voor het vervoer, en uiteraard uw geld! Wilt u liever betaling via bank? Ook dat is mogelijk. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet, zodat u zo min mogelijk gedoe heeft. Er is immers al genoeg gedoe in het leven!

Deze caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Limburg

Soort caravan Geschikt voor inkoop in Limburg
Caravans in goede staat vanaf 1990
Caravans in redelijk goede staat vanaf 1990
Adria, Elddis, Kabe, Sprite, Lunar, Munsterland, Sterling,  Tec, Swift, Caravelair, Fendt, Dethleffs, Sunlight, Steckerman, Solifer, Hobby, Burstner, Kip, Eriba, Knaus
Overige merken
Caravans van voor 1990
Vouwwagens en campers
Caravans die niet meer te repareren zijn

Directe inkoop caravans Limburg

Wilt u nu direct uw gebruikte caravan verkopen in Limburg? Biedt hem dan gratis en vrijblijvend aan voor taxatie. Vul het inkoopformulier in en laat ons alles goed bestuderen. Binnen enkele uren hebben wij dan uw taxatie op orde en zullen een bod uitbrengen. Als u akkoord gaat kunt u in sommige gevallen zelfs binnen een dag van uw kampeerwagen af zijn en het geld in handen hebben.

Heeft u nog vragen over onze diensten of over onze werkwijze? Of wilt u iets weten over de waarde van caravans in Limburg of wellicht wat onze favoriete caravan is om mee naar de Ardennen te gaan in het voorjaar? Stel al uw vragen via het formulier, via info@verkopencaravans.nl of bel ons gewoon op 06-48567532.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?