ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Eriba caravan verkopen binnen 24 uur

caravan Eriba opkoperHeeft u het wel een beetje gehad met het maken van advertenties, het zoeken naar kopers en het wachten op de zoveelste geschikt lijkende kandidaat? Dan zit u bij ons helemaal goed. Hier kunt u snel, simpel en zonder gedoe uw Eriba caravan verkopen. Binnen 24 uur! Wij kopen uw Eriba zelf en geven u direct geld.Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als caravan Eriba opkoper. Wij kopen caravans direct en exporteren er ook veel. Dit is goed nieuws voor u, want de aantrekkende markten in het buitenland doen de prijzen voor export enorm stijgen! Wilt u direct weten hoeveel uw Eriba op het moment waard is? Laat hem dan gratis en vrijblijvend taxeren of lees snel verder.

Uw Eriba caravan verkopen bij ons? Dan profiteert u van:

 • Direct cash voor uw Eriba (of via bank)
 • 100% Gratis en vrijblijvende taxatie
 • 100% Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Inkoop Eriba caravans ook vuil of beschadigd
 • Hoge prijzen dankzij internationale afzetmarkt
 • 15 jaar ervaring als RDW erkende caravan inkoper

Tweedehands Eriba verkopen vanaf bouwjaar 1990: Wij kopen de volgende modellen:

Type Wij hebben interesse
Nova
Moving
Swing
Living
Sporting
Tpiton

Heeft u een Eriba die niet in dit schema staat? Wellicht willen wij hem toch van u overnemen. Wij doen ook de inkoop van caravans met schade en defecten, maar kunnen geen caravans inkopen met zware waterschade of total loss. Voor alle caravans van na 1990 (met of zonder schade) kunnen wij de inkoop snel en zonder gedoe regelen!

Informatie over Eriba en de inkoop van deze caravans

Toen ook in Duitsland eind jaren ’50 het kamperen steeds populairder werd, besloten de ervaren vliegtuigingenieur Erich Bachem (‘Eriba’) en de jonge werktuigbouwkundige Erwin Hymer de handen ineen te slaan en huisjes op wielen te ontwikkelen. Ze begonnen met het fabriceren van caravans, met een typisch hefdak, wat we nu nog steeds zien in de Eriba caravans. Enkele jaren later maakten ze ook hun eerste camper, onder de merknaam Hymer.

Sindsdien rolden duizenden Hymer campers en Eriba caravans uit de fabriek in het Duitse Bad Waldsee. Het bedrijf is een echte pionier op het gebied van kampeerwagens. Zo ontwierpen ze de ‘strijkplankpoot’, een schaarvormig onderstel voor tafels, en frameloze vensters van acrylglas. Ook bouwden ze hun caravans en campers al vroeg volgens het PUAL-principe: met polyurethaan (PU) en aluminium (AL) voor een optimale isolatie en hittebestendigheid.Nog steeds zijn Eriba caravans perfect geïsoleerd en voorzien van allerlei innovatieve extra’s. Ze zijn verkrijgbaar in diverse klassen, van klein tot (heel) groot, en altijd luxe en perfect afgewerkt. Daarom zijn ze enorm populair onder een wijd publiek.

Nieuwe Eriba caravans zijn vaak erg duur, zeker voor toeristen uit Oost-Europa. Daarom zijn deze nieuwe toeristen meestal op zoek naar tweedehands Eriba’s. Wat wij merken is dat de vraag naar dit merk de laatste jaren erg is toegenomen. Wanneer wij een Eriba kopen, duurt het meestal niet lang voordat wij deze kunnen exporteren. In 2018 hebben wij inmiddels honderden aanvragen gehad voor Eriba caravans.

Veel van deze aanvragen hebben wij kunnen beantwoorden met een mooie tweedehands caravan, maar niet alle. Heeft u dus een Eriba caravan en wilt u deze verkopen? Aarzel dan niet om hem bij ons aan te bieden, want dankzij de hoge vraag zijn ook de prijzen erg hoog op het moment!

Wat is mijn Eriba caravan waard? Zo taxeren wij uw caravan

Het enige wat u hoeft te doen om achter de waarde van uw Eriba te komen, is hem te laten taxeren. Dat doet u door simpelweg het inkoopformulier in te vullen. Dit is helemaal gratis en bovendien geheel vrijblijvend. Komt u er na onze taxatie achter dat iemand toch meer wilt geven voor uw oude Eriba caravan? Dan kunt u dat gewoon doen. Bij ons zit u nergens aan vast!

Om uw Eriba caravan op waarde te kunnen schatten, hebben onze taxateurs enkele gegevens nodig over uw caravan. Op basis hiervan kunnen zij heel nauwkeurig de waarde van uw Eriba caravan bepalen. Wanneer u dus het inkoopformulier invult, geef ons dan minstens het merk, het type en het bouwjaar, maar vul bij voorkeur zo veel mogelijk in. Vermeld ook uw vraagprijs en voeg foto’s toe, zodat wij een zo goed mogelijk beeld kunnen vormen van wat u ons aanbiedt.

Eriba caravan waarde

Hoeveel een Eriba caravan waard is? Dat hangt af van de volgende factoren:

 • Het type en het bouwjaar
 • De status van het onderhoud
 • Eventuele schade en defecten
 • De status van de banden, gas- en elektriciteitsvoorziening
 • De staat van het interieur
 • Eventuele extra’s, zoals een fietsenrek en voortent
Daarnaast speelt zoals gezegd de marktvraag naar het type dat u heeft mee. Bij een grote vraag gaan de prijzen omhoog, bij een dalende vraag gaan ze weer omlaag. Op het moment is de vraag naar Eriba caravans enorm, waardoor de prijzen ook erg hoog zijn! Dit verschilt uiteraard per type, maar op het moment kunnen wij voor vrijwel elk type een hoge prijs betalen.

Zo werkt de inkoop van tweedehands Eriba caravans

Na het ontvangen van uw taxatie-aanvraag gaan onze taxateurs aan de slag. Meestal zullen zij uw taxatie binnen enkele uren rond hebben. Op drukke dagen streven we er altijd naar dit binnen 24 uur te doen.

Wanneer wij uw taxatie op orde hebben, sturen we u per mail het resultaat met een bod. U bent vervolgens vrij om hier op in te gaan of niet. Gaat u akkoord? Dan is uw caravan verkocht! U hoeft dan alleen maar een mailtje terug te sturen. Daarna zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak om uw caravan gratis op te halen.

Staat uw caravan niet bij u thuis? Geen probleem! Wij kunnen hem overal door heel de Benelux komen ophalen. Het maakt voor ons niet uit of deze in een schuur staat, in een hangar of ergens op de camping. Bovendien komen wij enkel wanneer het u uitkomt, zodat u geen dag vrij hoeft te nemen enkel en alleen om uw oude caravan te verkopen.

opkoper Eriba caravans

Vervolgens komen wij naar de afgesproken plaats en halen de caravan op. Wij nemen dan de volgende dingen mee:

 • Een goedgevulde envelop met geld (betaling per bankoverschrijving kan ook)
 • Een vrijwaringsbewijs
 • Een verkoopovereenkomst
 • Eventueel nieuwe banden (enkel wanneer de oude versleten zijn)

Zoals u leest hoeft u dus zelf in principe niets te doen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, zodat u lekker van uw dag kunt genieten en zich niet hoeft bezig te houden met allerlei gedoe. Daar houden wij ons wel mee bezig, want dat is ons vak.

Direct uw Eriba caravan verkopen aan dé opkoper van Eriba caravans

Denkt u nu van: Ik wil mijn caravan Eriba verkopen! En wel direct? Dat kan. U kunt ons inkoopformulier altijd invullen, ook in het weekend. Laat uw Eriba nu gratis en vrijblijvend taxeren en u weet binnen 24 uur hoeveel u van ons kunt krijgen! Daarna is het slechts een kwestie van dagen voordat u het geld voor uw caravan in handen zult hebben.

Heeft u nog vragen over de inkoop van Eriba caravans? Of wilt u persoonlijk contact met uw opkoper? Dat kan altijd. Bel ons op +31(0)6-48567532, neem contact op, of stuur een mail naar info@verkopencaravans.nl. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?