ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Zeeland – Snelle afhandeling en direct geld

caravan verkopen zeelandHier vertellen we u graag iets over onze caravan inkoop in Zeeland. Vind u het ook heerlijk om te kamperen in Zeeland, maar bent u uitgekeken op uw oude caravan? Dan ligt het voor de hand om uw oude caravan te verkopen. Dit doet u snel en eenvoudig via onze website.

Uw tweedehands caravan verkopen doet u bij ons stap voor stap. De eerste stap is een gratis en vrijblijvende taxatie door middel van het inkoopformulier. Daarna gaat alles heel snel, en binnen enkele dagen zal u het geld hebben en wij de caravan. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

Inkoop caravans Zeeland met deze garanties

U kunt deze soort gebruikte caravan verkopen in Zeeland

Caravans van 1990 en jonger Caravan inkoop Zeeland
De caravan bevindt zich in de omgeving van Terneuzen, Middelburg, Hulst, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Oostburg, Heinkenszand,  Oosterland, Zuiddorpe of ergens anders in het gezellige Zeeland
Bijvoorbeeld: Caravelair, Solifer, Sterling, Eriba, Knaus en Elddis
En: Dethleffs, Hobby, Burstner, Adria, Kip en Fendt
Ook:  Lunar, Tec, Swift, Kabe, Munsterland
Caravan is vuil of licht versleten
Tenten, vouwwagens en campers
Caravan is zwaar beschadigd
Merken die hierboven niet genoemd zijn Vrijblijvend contact opnemen

De inkoop van gebruikte caravans in Zeeland – Stap voor stap

Caravan snel verkopenAls caravan inkoper kopen wij met ons eigen geld de caravan van u over. Dit heeft als voordelen dat het erg snel gaat, u niet afhankelijk bent van andere partijen en er verder niemand geld hoeft te verdienen aan uw oude kampeerwagen.

De inkoop van caravans werkt bij ons stap voor stap. Om uw oude caravan te verkopen, doorloopt u simpelweg de volgende stappen:

Stap 1: De taxatie

Zoals gezegd is de eerste stap bij het verkopen van uw caravan de taxatie. Deze is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht u dus verder tot niets. Hiervoor vult u het formulier op deze pagina in. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Onze taxateurs kunnen aan de hand van enkele gegevens over uw caravan, zoals het type en merk, het bouwjaar en eventuele extra’s of beschadigingen erg precies de waarde van de caravan bepalen. Als u ons dan ook nog voorziet van enkele foto’s zullen zij zeker een goed beeld (met een passende waarde) van uw kampeerwagen kunnen vormen.

Stap 2: Bod accepteren

Wanneer wij uw taxatie op orde hebben, maken wij u het resultaat hiervan kenbaar per mail: u krijgt dus het rapport van de taxatie in uw mailbox, met daarbij de waarde die wij aan uw kampeerwagen toekennen. Dit bedrag is ook direct ons bod. Vervolgens leggen wij de bal bij u: gaat u akkoord of wijst u ons bod af en gaat u op zoek naar een andere koper? Bij akkoord gaan we verder naar stap drie. Wanneer u het bod afwijst wensen we u veel succes met de verdere verkoop! En mocht het nu elders allemaal niet lukken: ons bod blijft staan.

Stap 3: De ophaal plannen

Nu is het belangrijk om goede afspraken te maken. Dit doen we dan ook. Per telefoon of per mail zullen wij contact opnemen om u te vragen waar in Zeeland (of daarbuiten, wij komen door heel de Benelux) en wanneer we uw oude kampeerwagen mogen komen ophalen. U vertelt ons waar we moeten zijn, welke dag en hoe laat, en of we eventueel nieuwe banden moeten meenemen. De rest regelen wij.

Stap 4: De caravan ophalen

Op de afgesproken datum en tijd zijn wij op de plek waar uw caravan staat. Dit kan bij u thuis zijn, maar we komen ook vaak op campings of boerenschuren. Voordat we de caravan op onze trekhaak zetten, zullen we zorgen dat alles goed geregeld is. U krijgt dus het afgesproken bedrag overgeschreven of handje contantje, een getekende koopovereenkomst en een eventuele vrijwaring van uw caravan. Dan rijden we weg en bezorgen uw oude caravan een nieuw leven. That’s it! Makkelijk toch?

Caravan opkopers in Zeeland vs zelf verkopen aan een particulier

Bent u specifiek op zoek naar caravan opkopers of zoekt u gewoon iemand die uw caravan wil kopen? In het eerste geval hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen waarom de diensten van een caravan opkoper zo fijn zijn. In het tweede geval vraagt u zich wellicht af waarom een partij als de onze te verkiezen is boven een particulier.

Dat heeft voornamelijk te maken met de enorme hoeveelheid gedoe die u zichtzelf bespaart door zaken te doen met een professionele partij. Wat te denken bijvoorbeeld van de overdracht van uw caravan. Weet u hoe u een verkoopovereenkomst moet opstellen? En hoe u die duizenden euro’s die uw caravan waard is op een gegarandeerd veilige manier kunt laten betalen (voor beide partijen!)?

En dan is het natuurlijk de vraag hoe u een particulier gaat vinden die uw caravan wil kopen voor het bedrag dat u ervoor wilt hebben. U kunt hem aanbieden op een online veilingsite, maar dan zal het wel even duren voordat u een serieuze kandidaat heeft gevonden. Vervolgens dient u afspraken te maken voor bezichtigingen, met mensen over de vloer, en met mensen die zoveel mogelijk van de prijs proberen af te halen. Staat u sterk genoeg in uw schoenen om hier weerstand aan te bieden?

Bij ons heeft u al deze moeilijkheden niet. Wij werken met ervaren taxateurs, die altijd een eerlijk bedrag voor uw caravan bieden, wat u ook zult krijgen. Daarbij nemen wij u al het werk uit handen: we doen de ophaal, alle administratieve zaken en kunnen zorgen dat u op een veilige manier het geld krijgt. Wij zijn immers RDW-erkend.

Caravan snel verkopen in Zeeland vs wachten op een caravanmakelaar

caravan inkoop bedrijfEen andere manier nog om een caravan te verkopen is met een makelaar. Dit werkt net als bij huizen: u meldt u caravan aan, en de makelaar regelt de verkoop. Net als bij huizen hangt hier echter wel een behoorlijk prijskaartje aan. U zult de makelaar een deel van de opbrengst moeten betalen, inclusief allerlei heffingen en belastingen. Bij ons hoeft er verder niemand betaald te worden. Wij betalen u, en dat is het.

Verder werkt een makelaar ook lang niet zo snel als een opkoper. De makelaar koopt immers de kampeerwagen niet met zijn eigen geld, maar gaat op zoek naar een andere koper. Daar moet u op wachten. Daarom kan het op deze manier weken of maanden duren voordat u hem verkocht heeft. Bij ons hoeft u niet te wachten: wij kopen uw caravan direct met ons eigen geld. Binnen een paar dagen zult u het op uw bankrekening hebben staan.

Nu direct uw 2e hands caravan verkopen in Zeeland

Vandaag is de perfecte dag om uw tweedehands caravan te verkopen in Zeeland, vindt u ook niet? Wanneer u het inkoopformulier invult voor taxatie, zult u binnen een dag bericht van ons krijgen, en binnen enkele dagen van uw oude kampeerwagen af zijn in ruil voor een mooie som geld. Meld hem dus direct aan voor taxatie!

Heeft u naar aanleiding van ons verhaal nog vragen? Wilt u meer informatie over de inkoop van caravans in Zeeland of bent u niet zeker of uw caravan wel geschikt is voor de verkoop? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan via info@verkopencaravans.nl of per telefoon: 06-48567532. Tot ziens in het Zeeuwse!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?