ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Overijssel

Wanneer u dingen niet meer nodig hebt, kunt u het weggooien. Dat ruim lekker op, maar kost wel moeite en brengt bovendien geen geld op. Beter zou het toch zijn om zonder moeite geld te verdienen met je oude spullen, zoals bijvoorbeeld een caravan? Dat dachten wij ook, en daarom bieden wij u onze caravan inkoop Overijssel aan! Bij ons kunt u heel snel en eenvoudig uw oude caravan verkopen.

Wij kopen de caravan direct van u over, geven u meteen geld en dat alles zonder gedoe! Lees snel verder om erachter te komen hoe dit werkt, of uw caravan geschikt is en waarom onze caravan inkoopservice zo populair is. Wilt u direct verkopen? Bied uw caravan dan gratis en vrijblijvend aan voor taxatie met het inkoopformulier.

Inkoop caravans Overijssel – Wij hebben interesse in:

Modellen vanaf bouwjaar 1990 Caravan inkoop Overijssel
Burstner, Sunlight, Steckerman, Hobby, Kip, Adria, Fendt caravans
Solifer Eriba, Knaus, Caravelair, Sterling
Dethleffs, Elddis,  Sprite, Kabe, Munsterland,  Lunar,  Tec, Swift
Andere merken
In goede staat of met lichte slijtage en defecten
Campers, vouwwagens, tenten
Veel schade
Uw caravan bevindt zich in Zwolle, Ommen, Almelo, Borculo, Enschede, Haaksbergen, Raalte, Rijssen of een andere mooie plaats in Overijssel

Caravan opkopers in Overijssel – Onze garanties

caravan verkopen overijssel

Uw caravan snel verkopen in Overijssel

U wilt een 2e hands caravan verkopen in Overijssel? Dan wilt u daar vast en zeker zoveel mogelijk geld voor krijgen en er niet te veel moeite voor doen. Ook wilt u waarschijnlijk niet weken, of maanden wachten op uw geld. Toch?

Veel mensen antwoorden ‘ja’ op al deze vragen, maar besteden dan toch veel te veel tijd en moeite aan het verkopen van een tweedehands caravan voor veel te weinig geld. En dat is zonde. Hoe doen ze dit dan? De meeste mensen proberen hem aan een particulier te verkopen. Hoewel dit vaak goed gaat, gaat dit toch ook vaak fout. We leggen zometeen uit waarom. Anderen gebruiken een caravanmakelaar. Hier kan weinig mis mee gaan, maar het duurt gewoon heel lang en u bent een groot deel van de verkoopprijs kwijt aan kosten. Hoe dat zo? Ook dat leggen we hieronder uit.

Verkopen caravan aan een particulier

caravan inkoopTenzij u toevallig iemand kent die geïnteresseerd is in uw oude caravan, zult u op zoek moeten gaan naar een geschikte koper. Er zijn diverse websites waar u een advertentie kunt plaatsen, dus dit ligt voor de hand. U bent echter niet de enige die een kampeerwagen verkoopt, dus hoe gaat u zorgen dat deze opvalt? Een lage prijs vragen kan, maar zo zult u natuurlijk nooit een goede prijs krijgen.

Beter is het dus om een leuke advertentie te maken, met goede foto’s van een opgeruimde caravan. Dit kost echter tijd en moeite. Vervolgens moet u wachten. Soms reageren mensen binnen een paar dagen, maar vaak gaan er weken overheen voordat u een serieus bod ontvangt. En dan komt de bezichtiging: mensen over de vloer, gehannes en gesteggel over kleine defecten en probleempjes, mensen gaan ineens lager bieden en dan: gaat u akkoord met een lagere prijs of begint u weer van voor af aan?

En mocht de verkoop toch door gaan: hoe gaat u dit administratief regelen? Stelt u zelf een verkoopovereenkomst op, en hoe dekt u het risico op een niet betalende koper af?

Het is kortom een heel gedoe met tal van onzekerheden en moeilijkheden die de hoek om komen wanneer u een particuliere koper gaat zoeken. U kunt het uzelf makkelijk maken, maar dan krijgt u nooit een mooi bedrag. Lastig hoor!

Verkopen caravan via een makelaar

Een meer eenvoudige manier van verkopen is met een caravanmakelaar. Dit werkt net als bij huizen, u neemt contact op, meldt uw caravan aan en de makelaar regelt voor u de verkoop. Net als bij huizen hangt hier echter ook een flink prijskaartje aan. Om te beginnen betaalt u voor diensten van de makelaar, en daar komen ook nog eens allerlei belastingen en heffingen bovenop.

Daarbij moet u ook bij de makelaar wachten tot zij een koper hebben gevonden. Dit kan weken, of maanden duren als de makelaar wat kleiner is. U houdt dus slechts een klein deel van de waarde van uw kampeerwagen over, en moet daar ook nog eens lang op wachten!

Verkopen caravan via verkopencaravans.nl

Verkopen via onze website werkt anders. Bij ons hoeft u op niemand te wachten, en krijgt er niemand geld, behalve u! U hoeft het geld dus niet te delen en krijgt daardoor de maximale waarde voor uw kampeerwagen.

In de meeste gevallen heeft u het geld al binnen enkele dagen in handen, en daarvan gaat niets naar bijkomende kosten, zoals taxatiekosten of ophaalkosten, want die twee zijn bij ons helemaal gratis. Ook regelen wij gratis al het papierwerk en zorgen dat de caravan netjes overgeschreven wordt.

Inkoop gebruikte caravans Overijssel – In 4 stappen

beste prijs voor caravanWij schrijven hier de hele tijd dat het supergemakkelijk is om een kampeerwagen via onze website te verkopen. U zult zich wellicht afvragen of dat echt wel zo is. Daarom presenteren wij u hierbij ons stappenplan. Oordeelt u zelf:

Stap 1: Gratis en vrijblijvende caravan waarde bepaling

De eerste stap bij de inkoop is de bepaling van de waarde van uw caravan: de taxatie. Dit gaat bij ons heel eenvoudig op afstand. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het invullen van het inkoopformulier. Mailen kan eventueel ook, maar via het formulier is supersimpel. Geef ons het merk, het type en bouwjaar. Samen met enkele gegevens over eventuele defecten of extra’s, zoals een ingebouwde tv of een fietsenrek, kunnen onze taxateurs hiermee heel precies de waarde bepalen. U helpt hen hierbij wanneer u ook enkele foto’s toevoegt.

Stap 2: Ga akkoord met het bod

Wanneer onze taxateurs de waarde van uw kampeerwagen bepaald hebben, laten wij dit u weten door middel van een mailtje. Dit is ook direct ons bod. U krijgt van ons dus de prijs waarop wij uw caravan taxeren, en geen cent minder! U bent overigens vrij om ons bod af te slaan en uw caravan elders te verkopen. Maar wanneer u accepteert gaan we verder naar de volgende stap.

Stap 3: Plan de ophaal

Nu is het zaak om een dag, tijd en plaats in Overijssel of daarbuiten (kan door heel de Benelux) te bepalen om de caravan te komen ophalen. Wij komen alleen wanneer het u uitkomt, dus vertel ons wanneer en waar u wilt dat wij komen, en dan zullen wij er zijn. Heeft u lekke of gestikte banden? Vertel ons dit ook, want dan nemen wij nieuwe mee voor het vervoer.

Stap 4: De gratis ophaalservice

De laatste stap in het proces is de ophaaldienst. Wij komen met de bus uw kampeerwagen ophalen, en zorgen dat u het geld krijgt. Dit kan overigens contant, maar ook via de bank: wat u wilt. Ook zorgen we voor alle administratieve zaken, zoals een verkoopovereenkomst en een eventuele vrijwaring. U hoeft dus zelf eigenlijk niets te doen!

Nu meteen uw gebruikte caravan verkopen in Overijssel

Wilt u meteen uw oude caravan verkopen en direct (binnen enkele dagen) een mooi bedrag hiervoor ontvangen? Bied hem dan nu aan voor taxatie en ontvang binnen enkele uren ons bod! Uiteraard kunt u ook nog even wachten, want wij zijn 365 dagen per jaar geopend, en in 2020 zelfs 366!

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over de inkoop van caravans in Overijssel? Aarzel dan niet en neem contact op. Onze medewerkers zitten graag voor u klaar. U kunt ze bereiken via info@verkopencaravans.nl of bellen op 06-48567532. Graag tot snel!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?