ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Knaus caravan verkopen door heel Nederland en België

caravan Knaus opkoper

Wilt u op een snelle en eenvoudige manier uw Knaus caravan verkopen? Doe dat dan hier. Verkopencaravans.nl is al sinds 1978 actief als opkoper van Knaus caravans (toen nog niet via het internet) en is dé betrouwbare partner wanneer het gaat om het verkopen van tweedehands caravans.Door het invullen van het inkoopformulier kunt u ieder model Knaus vanaf bouwjaar 1990 aan ons verkopen. Wij zullen uw kampeerwagen gratis en vrijblijvend taxeren. Gaat u akkoord? Dan komen we hem ook nog eens gratis ophalen en betalen direct geld. Makkelijker kan echt niet. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Inkoop tweedehands Knaus caravans – Modellen (vanaf bouwjaar 1990)

Model/type Geschikt voor inkoop
Sudwind
Country
Azur
Sport
Vimara
Blue line
Knaus campers

Heeft u een knaus die niet in een perfecte staat verkeerd? Particulieren en andere caravan opkopers zullen moeilijk doen, maar wij niet! Wij nemen ook beschadigde en vuile caravans in. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact op.

Uw tweedehands Knaus verkopen met deze voordelen:

 • Direct geld, geen gezeur
 • Actief sinds 1978
 • Ophaalservice in heel Nederland en België (gratis)
 • Taxatie binnen 24 uur (gratis en vrijblijvend)
 • RDW-erkend
 • De hoogste prijs voor uw caravan
 • Ook inname van vuile of beschadigde Knaus caravans

Wat is mijn Knaus caravan waard? Laat hem gratis taxeren!

Wat u ook verkoopt, het belangrijkste is natuurlijk dat u er een goede prijs voor krijgt. Dat is bij Knaus kampeerwagens niet anders! Dit begrijpen wij en daarom zijn wij heel open over onze manier van taxeren. Wij proberen namelijk te allen tijde een zo hoog mogelijk bedrag te betalen voor uw Knaus.

Dit kunnen wij doen omdat wij internationaal georiënteerd zijn bij de doorverkoop. Een belangrijke factor bij de waarde van iets, dus ook een caravan, is de marktvraag. Deze is niet overal even hoog. In sommige landen zijn Knaus caravans daarom minder waard dan in andere, maar dat kan ieder moment omslaan. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, en kiezen altijd de afzetmarkt voor de caravans die wij hebben ingekocht waar de vraag (en dus de prijs) het hoogst is. Zo zorgen wij dat wij de maximale waarde krijgen, en u als oude eigenaar ook! Naast de marktvraag zijn er nog enkele andere factoren die de waarde van een Knaus caravan bepalen. Onze taxateurs kijken voornamelijk naar de volgende punten:

 • Het jaar waarin de kampeerwagen gebouwd is
 • Het model
 • De uitvoering en extra’s die zijn voorzien
 • De onderhoudsstaat
 • Beschadigingen (bijvoorbeeld uitgedroogde banden, of krasschade)

Zoals u zult begrijpen is het belangrijk dat onze taxateurs een goed beeld kunnen krijgen van uw caravan. Probeer dus bij uw aanvraag zo veel mogelijk informatie te geven en stuur ook enkele foto’s door.

Waarom een caravan Knaus opkoper gebruiken?

inkoop tweedehands Knaus caravans

Naast gebruik maken van de diensten van een professionele en internationaal georiënteerde caravan opkoper, kunt u uw caravan ook op enkele andere manieren verkopen. Te denken valt aan het online aanbieden van uw caravan via een veilingsite of het verkopen aan een lokale dealer of opkoper. Deze zijn het overwegen waard, maar er kleven toch wat nadelen aan.

Zo zal het voor een lokale dealer in caravans lastig zijn om een echt goede prijs te betalen voor uw caravan. Zijn of haar afzetmarkt is immers beperkt, waardoor veel betalen voor een tweedehands caravan een riskante onderneming zal zijn. Want hoe kan zo’n lokale partij er zeker van zijn dat hij uw oude caravan snel weer zal doorverkopen? Of wordt de caravan ergens gestald totdat er een nieuwe koper gevonden is? En krijgt u dan direct uw geld of moet u daarop wachten? En wie betaalt de stallingskosten? Die rekening zal toch betaalt moeten worden en dit zal hoe dan ook van de verkoopprijs worden afgetrokken!

Een betere prijs zult u krijgen wanneer u direct verkoopt aan een particulier. Maar waar vindt u snel een koper voor een tweedehands caravan? In deze tijden is het internet de meest voor de hand liggende optie. Dagelijks zijn er wel mensen op zoek naar een nieuwe caravan, maar het is afvragen of ze op zoek zullen zijn naar de uwe. Het kan soms weken, of zelfs maanden, duren voordat u een serieuze kandidaat heeft gevonden.

Het maken van een goede advertentie met professionele tekst en foto’s kost ook behoorlijk wat tijd. Ook krijgt u mensen over de vloer, of erger: u moet ergens ver weg op de camping afspreken, en vaak tevergeefs, want vaak vindt zo’n potentiele koper dan weer iets waardoor hij minder wil betalen of de deal vaak niet door kan gaan.Een andere kwestie is die van het geld. Een Knaus is toch al gauw een bedrag met vijf cijfers waard. Hoe gaat u zorgen dat u betaald krijgt? Vertrouwt u een particulier uw caravan toe voordat hij of zij betaald heeft? Moeilijke kwesties hoor!

Bij ons heeft u al dit gedoe niet. Wij doen de directe inkoop van caravans in België en Nederland en geven direct geld. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen al het administratieve werk uit handen nemen. Ook kunnen wij erg hoge prijzen bieden, dankzij onze afzetmarkt die tot ver over de grenzen van de Benelux reikt.

Ik wil mijn caravan Knaus verkopen – Hoe werkt dat bij jullie?

Daarnaast zit u bij ons nergens aan vast. U hoeft niet in te gaan op ons bod. Wij begrijpen best dat als u een particulier vindt die precies uw type Knaus wil hebben, hij hier meer voor zou willen betalen dan wij. Maar goed, stel dat u wel op ons bod ingaat: hoe werkt het dan verder?

Om te beginnen laat u dus uw Knaus gratis taxeren. Binnen een dag taxeren wij de caravan en brengen per mail een bod uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat, maken we met u een afspraak om de caravan gratis te komen ophalen. U vertelt ons waar en wanneer we de caravan moeten komen ophalen, en wij zullen zorgen dat we er zijn. Dit kan door heel Nederland en België en ook in het weekend! U hoeft dus niet per se vrij te nemen om uw oude kampeerwagen te verkopen. Het maakt voor ons ook niet uit of wij nu naar een camping of een boerderij moeten komen!

Bij de ophaal zullen wij zorgen dat we alles wat nodig is bij ons hebben:

 • Een paar nieuwe banden als de oude versleten zijn
 • Een verkoopovereenkomst
 • Uw vrijwaringsbewijs
 • En last but not least: uw geld, contant of per bank

Vervolgens nemen wij de caravan van u over, en maken alles samen netjes in orde. U blij, wij blij, iedereen blij, geen gedoe: makkelijk toch?

Vandaag uw Knaus caravan verkopen zonder moeite

caravan Knaus opkoper

Wilt u direct uw Knaus verkopen tegen de beste prijs? Vul dan nu direct het inkoopformulier in. Geef ons zoveel mogelijk informatie en voeg enkele foto’s toe. Meestal binnen enkele uren, maar op drukke dagen in ieder geval binnen 24 uur, hebben wij uw taxatie rond en ontvangt u van ons een passend bod. Wanneer u daarna akkoord gaat is uw caravan verkocht en heeft u binnen enkele dagen het geld.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen. U kunt ze bellen op +31(0)6-48567532 of mailen via info@verkopencaravans.nl. Graag tot snel!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?