ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Fendt caravan verkopen

opkoper Fendt caravans

Wilt u snel en eenvoudig uw Fendt caravan verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij doen de inkoop van tweedehands Fendt caravans door heel Nederland en België. Anders dan bij andere bedrijven die ook aan caravan opkoop doen, kopen wij uw caravan direct met ons eigen geld. U hoeft dus niet te wachten totdat wij een koper hebben gevonden, en u hoeft al helemaal geen tijd en moeite te steken in het maken van advertenties!Wanneer u het formulier op deze website invult, verkoopt u uw Fendt eenvoudig en snel. Vul enkele gegevens in, druk op de knop en onze taxateurs gaan direct voor u aan de slag! Meestal heeft u binnen een uur al een bod binnen. Vul direct het formulier in voor taxatie of lees verder voor meer informatie.

Uw tweedehands Fendt verkopen bij ons? Dan profiteert u van:

 • Direct cash of bankoverschrijving
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaaldienst in Nederland en België
 • Caravan vuil of beschadigd? Geen probleem!
 • Hoogste prijzen dankzij internationale afzetmarkt
 • Al meer dan 15 jaar RDW-erkend

Opkoper Fendt caravans vanaf bouwjaar 1990: Wij kopen de volgende modellen:

Type Wij hebben interesse
Saphir
Platin
Bianco
Diamant
Topas
Opal
Campers

Algemene informatie over Fendt en onze diensten als caravan Fendt opkoper

Vanuit Mertingen maakt het Duitse Fendt al tientallen jaren kwalitatief hoogwaardige caravans. Eigenaars van Fendt zijn een trots volk en zijn het er dan ook over eens dat de Fendt een klasse apart is. Niet voor niets bestaat er een heuse Fendt-fanclub, voor alle bezitters die samen op trots en onbezoldigd op vakantie willen gaan.

Bij de caravanverkiezingen in Duitsland gaat Fendt er regelmatig met de prijzen vandoor. Met name de laatste jaren wonnen ze vrijwel onafgebroken in alle categorieën.

Maar ook tweedehands caravans van dit merk zijn enorm gewild. Wij krijgen dan ook veel aanvragen voor deze Duitse toppers. Niet alleen vanuit de Benelux, maar tegenwoordig ook steeds meer vanuit Oost-Europa. Daar heeft het kamperen de laatste jaren namelijk een enorme vlucht genomen. Mensen willen graag lekker op vakantie, maar hebben geen geld voor spiksplinternieuwe caravans. Daarom zijn ze vooral op zoek naar tweedehands caravans, en een Fendt wil iedereen wel!

Dit is goed nieuws wanneer u in het bezit bent van een Fendt. Want een grote vraag betekent hoge prijzen! Aarzel dan ook niet om uw caravan vrijblijvend bij ons te laten taxeren.

Wat is mijn Fendt caravan waard? Zo taxeren wij uw caravan gratis

tweedehands Fendt verkopen

Dus hoe werkt dat dan, die waardebepaling? Wij zullen uitleggen hoe wij de waarde van caravans bepalen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is hem gratis te laten taxeren door middel van het inkoopformulier. Daarna gaat alles vanzelf.

Na het ontvangen van uw aanvraag gaan onze taxateurs aan de slag met de informatie die u ons heeft gegeven over uw kampeerwagen. Op basis hiervan maken zij een hele nauwkeurige inschatting van de waarde van uw Fendt. Het is dus belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie geeft. Zoals u zult begrijpen kunnen wij een goede schatting maken als wij het merk en het bouwjaar weten. Wanneer u echter wat meer details geeft en foto’s toevoegt, krijgen wij een nog beter beeld!

Welke details zijn dan zoal belangrijk bij de taxatie van een Fendt kampeerwagen? Dat zijn onder andere de volgende:

 • Het bouwjaar, het merk (Fendt in dit geval) en het type
 • De uitvoering
 • Onderhoud en eventuele reparaties die u heeft uitgevoerd
 • Schade en defecten
 • De staat van de banden
 • De technische staat (gasvoorziening, het elektrisch)
 • Hoe is het binnenin gesteld?
 • Extra’s? Is er een voortent, een fietsenrek en bijvoorbeeld schotelantenne?

Daarnaast speelt de marktvraag een grote rol. Op dit moment is die voor dit merk erg hoog. Dit hangt nog wel eens af van het type en het bouwjaar, maar wat wij zien is dat Fendt over de gehele lijn populair is.

Ik wil mijn caravan Fendt verkopen, maar hoe?

De eerste stap in het verkoopproces is dus het gratis en vrijblijvend invullen van het inkoopformulier. Dan volgt onze taxatie, op de punten zoals we hierboven noemden. Meestal hebben zij uw taxatie binnen een paar uur gedaan. Soms is het wel wat drukker met de taxaties, maar we proberen altijd alle taxaties binnen 24 uur op orde te hebben.

Wanneer wij de taxatie rond hebben, brengen we een bod uit op uw kampeerwagen. U ontvangt dit dan per mail. Vervolgens bent u vrij om hier op in te gaan of niet. Heeft u een andere koper gevonden die meer biedt ? Geen probleem, verkoop hem dan daar en maak uzelf rijk! Wanneer u echter akkoord gaat is uw caravan verkocht. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een mailtje terug te sturen. Vervolgens nemen wij weer contact met u op om een afspraak te maken voor de gratis ophaaldienst!

Staat uw caravan bij u thuis of op de camping? Of misschien zelfs in een hangar of een boerenschuur? Dit maakt voor ons niet uit. Wij kunnen hem door heel de Benelux komen ophalen en zelfs wanneer deze net over de grens staat willen wij nog wel eens een paar extra kilometer rijden.

Wanneer u ons heeft medegedeeld waar en wanneer wij uw kampeerwagen mogen komen ophalen, zullen wij zorgen dat wij op de afgesproken tijd zijn waar wij moeten zijn. We zullen zorgen dat we het volgende bij ons hebben:

 • Uw geld (of een betaalbewijs als u per bank het geld wenst)
 • De verkoopovereenkomst
 • Een vrijwaringsbewijs
 • Nieuwe banden of andere zaken die nodig zijn om uw caravan goed te kunnen vervoeren

U hoeft dus in principe zelf niets te doen. U heeft immers lang kunnen genieten van heerlijk relaxte en rustige tijden in uw Fendt. Dan is het niet de bedoeling dat u er op het laatst nog veel gedoe door krijgt!

Verkoop direct een Fendt caravan aan ons

caravan opkoop

Wilt u direct uw Fendt caravan verkopen? Meld hem dan aan voor taxatie door middel van het invullen van het inkoopformulier. Onze taxateurs zullen dan zo snel mogelijk aan de slag gaan. U zult binnen 24 uur weten hoeveel wij voor uw oude kampeerwagen kunnen betalen en hem binnen enkele dagen verkocht hebben (als u haast heeft).

Wanneer u vragen heeft of liever een goed gesprek wilt voeren over caravans (of over het weer) zijn wij altijd voor u bereikbaar. U kunt ons bellen op +31(0)6-48567532. Daarnaast is mailen ook mogelijk: info@verkopencaravans.nl. Als klap op de vuurpijl kunt u ook nog een contactformulier invullen, waarna wij per mail contact op zullen nemen. Wat wilt u nog meer?

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?