ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Flevoland

caravan verkopen flevolandBent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw caravan snel te verkopen in Flevoland? Zoek dan niet verder. Verkopencaravans is al tientallen jaren actief in de caravan inkoop in Flevoland. Wij kopen caravans direct van u over, zonder gedoe en zo snel als de bliksem! Ons inkoopproces is zo makkelijk dat zelfs een kind een caravan bij ons zou kunnen verkopen. Vul simpelweg het inkoopformulier in om binnen enkele uren te weten hoeveel uw caravan waard is, en binnen enkele dagen dat geld daadwerkelijk in handen te hebben.

Lees snel verder over een 2e hands caravan verkopen in Flevoland en onze werkwijze, of laat uw caravan direct gratis en vrijblijvend taxeren!

Onze gegarandeerde voordelen bij de inkoop van gebruikte caravans in Flevoland

Een opkoper in plaats van de verkoop van een caravan aan een particulier in Flevoland

caravan inkoop nederlandWaarom zou u gebruik maken van de diensten van een caravan opkoper? Waarom niet gewoon zelf een koper zoeken via het internet? Het werken met ons bedrijf heeft enkele grote voordelen ten opzichte van zakendoen met een particulier: het is sneller, gemakkelijker en u loopt geen enkel risico.

Het vinden van een geschikte particuliere koper kost tijd en moeite. U moet een advertentie maken, met een leuk tekstje en goede foto’s. Vervolgens is het wachten op reacties. Veel zijn niet serieus. Mensen bieden ver onder de vraagprijs of laten niets meer van zich weten. Bovendien moet u afspraken voor bezichtigingen inplannen, met mensen over de vloer en een heel gedoe.

Naast het risico op niet verkopen, moet u ook zorgen dat u op een veilige manier het geld krijgt en dat alles administratief goed geregeld wordt. Hoe gaat u dit aanpakken? Heeft u hier voldoende verstand van?

Een inkoper in plaats van uw kampeerwagen verkopen via een makelaar

Een caravanmakelaar zou hier uitkomst bieden. Zo iemand bemiddelt tussen u en een koper en zorgt ervoor dat alles veilig en correct verloopt. Ze zoeken ook naar een koper voor u, dus dit gaat vrij gemakkelijk.

Hier kleven echter wel wat nadelen aan. Om te beginnen hangt hier een prijskaartje aan. De makelaar vraagt vaak een startbedrag en daarnaast ook nog een bepaald percentage van de opbrengst. Vaak bent u honderden (soms wel duizend of meer) euro’s kwijt aan de makelaar!

Daarnaast is dit ook niet echt een snelle manier van verkopen: u bent afhankelijk van de kopers die de makelaar vindt. Daarom kan het makkelijk maanden duren voordat u eindelijk de caravan verkocht hebt en eindelijk het geld in handen heeft.

Stap 1 inkoop caravans Flevoland – Gratis taxatie

inkoop caravansBij ons verkoopt u uw caravan snel, veilig en zonder risico. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het automatische inkoopproces doorlopen. Dit begint bij de gratis taxatie.

Vul hiervoor het inkoopformulier in op deze pagina. Dit is gratis en vrijblijvend. Aan de hand van de gegevens en de foto’s die u daarbij mee stuurt, kunnen onze taxateurs een hele goede inschatting maken van de waarde van uw caravan. De volgende zaken spelen hierbij een grote rol:

Volgende stappen caravan opkopers Flevoland

Meestal hebben wij binnen enkele uren uw taxatie op orde. Op drukke dagen streven we ernaar dit binnen een dag gedaan te hebben. Dan ontvangt u van ons een mailtje met het resultaat, hoe wij hiertoe gekomen zijn en ons bod.

Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw caravan verkocht en zorgen wij dat u het geld krijgt, en dat wij de kampeerwagen mee kunnen nemen. Hiervoor moeten we een afspraak maken. Dit doen we dan ook direct. Als u haast heeft kunnen we binnen enkele dagen in Flevoland zijn, en anders gewoon wanneer het u uitkomt.

Bij de ophaalservice zorgen we voor alles wat nodig is: uiteraard uw geld, de verplichte papieren zoals een koopovereenkomst en eventueel nieuwe banden of wielen als de oude niet meer goed zijn. U hoeft dus zelf helemaal niets te doen en alles gaat heel snel. Geen gedoe, makkelijk en snel!

Deze soorten caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Flevoland

Caravan/kampeerwagen (vanaf 1990) Geschikt voor verkoop bij ons
In een goede staat
In een redelijke staat
In een slechte staat (zwaar beschadigd)
Adria, Fendt, Dethleffs, Caravelair, Hobby, Burstner, Kip, Eriba, Knaus, Elddis, Kabe, Sprite, Lunar, Munsterland, Sterling,  Tec, Swift,  Sunlight, Steckerman, Solifer
Overige merken
Vouwwagens en losse tenten
Campers
Te oude caravans

Direct uw gebruikte caravan verkopen in Flevoland

Wilt u nu uw kampeerwagen verkopen of bent u gewoon benieuwd hoeveel wij voor uw oude caravan over hebben? Vul dan direct gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in. U zult dan binnen no time weten hoeveel uw caravan waard is en binnen enkele dagen dat bedrag in handen hebben!

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek over caravans, vakantie, wijn, kaas, fietstochten door pittoreske landschappen of het leven zelf kunt u ons altijd bellen: 06 48 56 75 32. Een andere mogelijkheid is mailen naar info@verkopencaravans.nl of het opnemen van contact. We kijken ernaar uit om u te spreken!

 

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?