ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Groningen

Wilt u op een eenvoudige manier uw caravan snel verkopen in Groningen? Dan bent u bij ons helemaal goed. Verkopencaravans.nl is specialist in de caravan inkoop in Groningen. Wij kunnen uw oude kampeerwagen komen ophalen door heel Groningen en geven er dan direct geld voor.

Vanuit bijvoorbeeld de stad Groningen, Haren, Marum, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Zuidbroek, Winsum of Uithuizen kunt u heel gemakkelijk uw caravan bij ons aanbieden door middel van het invullen van het inkoopformulier op deze pagina. Binnen een paar dagen kunt u vervolgens het geld in handen hebben!

Deze caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Groningen

Caravan/kampeerwagen Te verkopen in Groningen
Kampeerwagens in prima staat vanaf 1990
Kampeerwagens in redelijk goede staat vanaf 1990
Caravelair, Fendt, Dethleffs, Sunlight, Steckerman, Solifer, Hobby, Burstner, Kip, Eriba, Knaus, Adria, Elddis, Kabe, Sprite, Lunar, Munsterland, Sterling,  Tec, Swift.
Andere merken
Kampeerwagens met bouwjaar 1990 of ouder
Campers en vouwwagens
Kapotte (total loss) caravans

De voordelen van verkopencaravans.nl bij de inkoop van gebruikte caravans in Groningen

caravan inkoop nederlandEen 2e hands caravan verkopen in Groningen? Doe het met deze voordelen die u nergens anders zult vinden:

Een stuk eenvoudiger dan de verkoop van een caravan aan een particulier in Groningen

Wij krijgen wel eens de vraag waarom mensen gebruik zouden moeten maken van de diensten van een caravan opkoper, en niet gewoon hun caravan aan een andere particulier kunnen verkopen. Wij zijn dan altijd heel eerlijk en antwoorden gewoon dat niets moet, maar dat het over het algemeen een stuk sneller en eenvoudiger is om een kampeerwagen te verkopen via een opkoper.

Wij kunnen niet garanderen dat wij evenveel bieden als een particulier die precies op zoek is naar het type caravan dat u heeft, maar onze prijzen zijn altijd hoog. Daarbij kunnen we wel garanderen dat we hem direct van u kopen, dus direct het geld geven, zonder gedoe! Bovendien kopen wij elk merk en nemen we u al het papierwerk uit handen. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een koper en heeft verder geen omkijken naar de verkoop van uw caravan. Zo bespaart u tijd en moeite en dat is ook wat waard, niet?

Een stuk sneller en voordeliger dan een makelaar

Een andere vraag die wij wel eens krijgen is de volgende: wat is het verschil tussen jullie bedrijf en een caravanmakelaar? Het antwoord is dat ons bedrijf direct de caravans zelf koopt, terwijl een makelaar alleen bemiddelt tussen u en een koper. Een makelaar helpt u bij het vinden van een koper en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld alle papieren in orde worden gebracht. Daarvoor betaalt u een bepaald percentage van de verkoopprijs. Hierdoor krijgt u dus minder voor uw caravan!

Doordat wij met ons eigen geld uw caravan kopen, hoeft u bij ons nooit te wachten en krijgt u het volledige bedrag. Wij kunnen binnen enkele dagen (soms zelfs dezelfde dag nog!) na de taxatie bij u zijn in Groningen en u het afgesproken geldbedrag geven. Nadat wij de caravan van u gekocht hebben, zullen wij deze doorverkopen. Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij er vaak een stuk meer voor krijgen dan van een willekeurige particulier, en dit berekenen we door aan u. Het resultaat: hoge prijzen voor elk type caravan!

Caravan opkopers Groningen – Hoe werkt het?

Een kampeerwagen verkopen in Groningen via onze website werkt heel gemakkelijk. Hiervoor hoeft u enkel het formulier in te vullen. Daarna gaat alles vanzelf.

Wanneer u gratis en vrijblijvend het formulier heeft ingevuld en enkele foto’s erbij heeft gedaan, gaan onze taxateurs met deze informatie aan de slag. Op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen zij heel nauwkeurig de waarde van uw caravan inschatten. Meestal hebben zij binnen enkele uren de taxatie op orde en krijgt u van ons een mail.

In deze mail leggen wij uit hoe wij tot die waarde zijn gekomen en dit is ook gelijk ons bod. U bent vervolgens vrij om akkoord te gaan of om toch ergens anders te verkopen (of de caravan gewoon te houden). Gaat u akkoord? Dan is uw kampeerwagen verkocht en maken we graag een afspraak om hem op te komen halen.

Dit doen we wanneer het u uitkomt, zodat u geen vrij hoeft te nemen. Wij nemen daarbij alles mee wat nodig is voor de verkoop en de ophaal, en natuurlijk het geld. U hoeft dus verder niets te doen. Makkelijke toch?

Direct uw gebruikte caravan verkopen in Groningen

Wilt u direct gebruik maken van onze inkoop van caravans in Groningen? Laat uw caravan dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Vul het inkoopformulier in en zet onze taxateurs aan het werk. Binnen een dag ontvangt u van ons een mailtje met een bod en binnen een week zult u het geld in handen hebben. Sneller, makkelijker en effectiever uw caravan verkopen kan echt niet!

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, onze diensten of over uw caravan? Neem dan gewoon contact op. Bel naar 06-48567532 of stuur een mail naar info@verkopencaravans.nl. Of neem contact op via het formulier.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?