ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Friesland

opkoop caravans FrieslandWilt u een caravan snel verkopen in Friesland? En dan ook nog zo eenvoudig mogelijk? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in de directe caravan inkoop in Friesland. Dat wil zeggen dat wij met ons eigen geld direct de caravan van u overkopen.

U hoeft hiervoor slechts het formulier op de pagina in te vullen en wij doen de rest. Vaak weet u binnen enkele uren wat uw caravan waard is en binnen een paar dagen is hij verkocht!

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Lees dan snel verder of verkoop uw tweedehands caravan direct!

Onze voordelen bij de inkoop van gebruikte caravans in Friesland

Een 2e hands caravan verkopen in Friesland tegen de allerbeste voorwaarden op het internet? Wat te denken van het volgende:

Beter dan de verkoop van een caravan aan een particulier in Friesland

caravan waarde bepalenSommige mensen menen dat het beter is om een caravan te verkopen aan een particulier. Want, zo denken zij: als ik direct aan de nieuwe eigenaar verkoop, krijg ik toch het meeste geld voor mijn caravan? Dit is deels zeker waar, maar deels ook niet.

Om te beginnen is het niet altijd even eenvoudig om een particulier te vinden. En daarbij: waar gaat u deze zoeken? Wanneer wij uw caravan kopen, en hier een nieuwe eigenaar voor gaan zoeken, kijken we verder dan de landsgrenzen. In bijvoorbeeld Moldavië en Wit-Rusland is Adria op dit moment heel populair. Daarom kunnen we hele hoge prijzen bieden voor deze caravans. Denkt u dat een particulier hier in Nederland ook zo veel kan bieden?

Daarnaast moet u zich ook realiseren dat tijd geld is in onze moderne maatschappij. Mensen zijn dagen, zo niet weken bezig met het verkopen van die oude kampeerwagen. En geloof ons maar dat dit aanvoelt als werken. Hoeveel hadden zij wel niet kunnen verdienen met leuk werk in al deze verloren uren? Hoeveel hadden zij kunnen genieten van hun vrije tijd?

Beter dan de kampeerwagen verkopen aan een makelaar

Naast opkopers van caravans zijn er ook zogenaamde caravanmakelaars actief. Ook bij hen kunt u terecht voor de verkoop van een gebruikte caravan, en ook zij nemen u veel werk uit handen. Hier betaalt u hen voor, dus u krijgt wat minder geld, maar zoals we net al aangaven: tijd is geld, dus hier is op zich niks mis mee. U moet slechts zorgen dat u een goede deal krijgt.

Een belangrijk nadeel van een makelaar is echter dat deze de caravans niet zelf koopt. Net als bij huizen bemiddelt zo’n partij slechts tussen koper en verkoper. Daarom kan het nog wel even duren wanneer u hun uw caravan hier aanbiedt. Bij ons heeft u dit probleem niet, want wij kopen uw caravan zelf, met ons eigen geld. Bij ons hoeft u niet te wachten!

Deze caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Friesland

Caravan omschrijving Inkoop caravan Friesland
Caravans vanaf 1990 in goede staat
Caravans vanaf 1990 in matige staat
Hobby, Kip, Adria, Eriba, Knaus, Caravelair, Fendt, Dethleffs, Burstner, Sunlight, Steckerman, Solifer, Kabe, Munsterland, Sterling, Elddis,  Sprite, Lunar,  Tec, Swift.
Caravans met een andere merk
Caravans ouder dan bouwjaar 1990
Vouwwagens, campers of bus
Total loss caravans (bijvoorbeeld zware waterschade)

 

Het maakt daarbij niet uit waar u in Friesland zit. Wij komen naar Leeuwarden of naar Heerenveen, maar ook naar De Westereen, Dokkum, Drachten, Gorredijk, Leeuwarden, Sneek, Wolvega, Zwaagwesteinde of iedere ander plaats in de regio. Ook kunnen wij op de camping komen of eventueel in een boerenschuur of hangar als uw caravan daar gestald staat.

Inkoop caravans Friesland – Stap 1: Gratis taxatie

caravan opkoperOns inkoopproces is gemaakt met zorg en met als doel het voor u allemaal zo fijn en gemakkelijk mogelijk te maken. De eerste stap hierbij is de gratis en vrijblijvende taxatie. Hiervoor vult u het inkoopformulier in, waarna wij aan de slag gaan.

Aan de hand van belangrijke informatie, zoals het merk, type, bouwjaar, extra’s en eventuele schade kunnen wij heel nauwkeurig de waarde van uw tweedehands kampeerwagen bepalen. Als u er dan ook nog wat foto’s bij stuurt kan dit binnen enkele uren gedaan worden.

Caravan opkopers Friesland – Zo werkt het verder

Wanneer de taxatie rond is, ontvangt u per mail ons bod. Wanneer u hier tevreden mee bent, gaat u akkoord en hebben we een deal! Het enige wat dan nog geregeld moet worden is de ophaal, en natuurlijk het geld. Vertel ons wanneer en waar we uw caravan moeten komen halen en we zullen zorgen dat we daar op de afgesproken tijd aanwezig zijn.

We nemen, indien u wenst, een goed gevulde envelop met geld mee, of maken het geld over via de bank. Ook zorgen we voor alle administratie en eventuele benodigdheden voor vervoer. U hoeft dus zelf nergens aan te denken of op te letten. Makkelijker kan echt niet!

Direct uw gebruikte caravan verkopen in Friesland

Heeft u een gebruikte caravan die u direct wilt verkopen in Friesland? Vul dan nu het inkoopformulier in en biedt uw oude kampeerwagen bij ons aan. Dit is verder geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets. Binnen enkele uren weet u de waarde van uw caravan en binnen enkele dagen kan hij verkocht zijn!

Heeft u over ons bedrijf of over onze diensten nog vragen? Of wilt u iets weten over caravans of gewoon eens gezellig een praatje maken? Neem gewoon contact op! Dat kan met het formulier, via info@verkopencaravans.nl of bel ons: 06-48567532. Tot horens!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?