ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Chateau caravan verkopen door heel de Benelux

Chateau caravan waarde

Wilt u simpel en snel uw Chateau caravan verkopen? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres! Wij doen de inkoop van tweedehands Chateau caravans door heel Nederland en België. Bij ons verkoopt u uw caravan zonder gedoe: u hoeft geen advertentie te maken, u hoeft niet te wachten op een koper en u krijgt direct uw geld!

Wij zijn een opkoper van Chateau caravans met een groot internationaal netwerk. Daardoor kunnen wij altijd hele hoge prijzen bieden voor tweedehands Chateau’s. Wilt u weten hoe dit precies zit? Lees dan snel verder. Of bied uw caravan direct gratis en vrijblijvend aan via het inkoopformulier.

Tweedehands Chateau verkopen? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen

 • Kosteloze en vrijblijvende taxatie
 • Direct geld voor uw caravan
 • Kosteloze ophaalservice door heel de Benelux
 • Eenvoudige en snelle inkoopprocedure
 • Caravan vuil of beschadigd? Geen probleem!
 • Inkoop Chateau caravans tegen hoge prijzen
 • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW erkende caravan opkoper

Inkoop tweedehands Chateau caravans vanaf bouwjaar 1990 – Wij hebben interesse in:

Type Geschikt voor inkoop
Cantara
Calista
Carrat
Chiara
Calypso
Licht beschadigd
Total loss

Staat uw model Chateau hier niet tussen? In veel gevallen hebben wij toch interesse in uw caravan. U kunt hem altijd aanbieden via het inkoopformulier, ook als deze schade of defecten heeft! Let op: wij kunnen geen caravans innemen die total loss zijn door bijvoorbeeld zware waterschade.

Algemene informatie over Chateau en onze diensten als caravan Chateau opkoper

Chateau caravans zijn ontworpen als kastelen op wielen. Niet dat je er direct een middeleeuwse oorlog mee zou winnen, maar qua luxe doen deze caravans zeker niet onder voor hun Franse naamgenoten!

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Chateau Caravans werd overgenomen door Kip Caravans, maar toch zijn er nog erg veel tweedehands Chateau caravans op de markt. Wij hebben gemerkt dat deze caravans naast erg luxe ook erg duurzaam zijn en van goede kwaliteit. Niet voor niets zijn Chateau caravans erg populair onder voornamelijk Oost-Europese toeristen.

Wij exporteren dan ook jaarlijks honderden Chateau’s naar landen als Polen, Roemenië en Slovenië. Het opkomende toerisme zorgt voor een vrijwel onuitputtelijke vraag naar caravans. Met name tweedehands caravans van kwaliteitsmerken als Chateau wil men graag hebben. Dat is voor u als bezitter van een Chateau caravan goed nieuws, want dit doet de prijzen enorm stijgen. Wist u dat tweedehands Chateau caravans op de exportmarkten soms wel dubbel zoveel opleveren dan hier?

caravan Chateau opkoper

Zo bepalen onze ervaren taxateurs gratis de waarde van uw Chateau caravan

U vraagt zich nu vast af: wat is mijn Chateau caravan waard? Om achter de waarde van uw caravan te komen hoeft u hem alleen maar aan te bieden voor taxatie. Vul het inkoopformulier in en u weet de waarde van uw caravan binnen een dag! Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Het verplicht u verder tot niets. Heeft u dus uw caravan bij ons laten taxeren en krijgt u ergens anders een betere prijs? Geen probleem! Lees alleen wel even de kleine lettertjes bij die andere partij!

Zoals wij hierboven schreven, is er op het moment erg veel vraag naar Chateau caravans, waardoor de waarde ervan stijgt. De marktvraag is dan ook zeker iets dat onze taxateurs meenemen in hun beoordeling.

Bij de taxatie zijn verder nog de staat en volledigheid van uw caravan van invloed op de waarde ervan. Is er bijvoorbeeld een voortent? Heeft uw caravan een fietsenrek? Zijn er andere extra’s?

Ook het onderhoud speelt een grote rol. Hoe is uw caravan onderhouden? Is er schade aan bijvoorbeeld het interieur of aan de ruiten? Is er sprake van water- of hagelschade? En wat is de staat van de elektronica en de banden? Kan dit allemaal nog een paar jaar mee of moeten er onderdelen vervangen worden?

tweedehands Chateau verkopen

Informatie over onze inkoopprocedure

Veel mensen hebben zo iets van: ik wil mijn caravan Chateau verkopen, maar ik wil hier niet al te veel moeite voor doen. Ik wil een goede prijs, en verder het liefst niet al te veel gedoe. Bent u ook zo iemand? Dan zit u bij ons helemaal goed! Een Chateau caravan verkopen kan bijna niet makkelijker dan bij ons! Dit gaat namelijk heel simpel en snel met onze speciale inkoopprocedure:

 • Stap 1: Laat uw Chateau gratis taxeren. U kunt uw caravan geheel gratis en bovendien vrijblijvend laten taxeren door onze ervaren taxateurs. Vul hiervoor de gegevens in over uw caravan, laat ons uw vraagprijs weten en stuur ook enkele foto’s door, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de caravan.
 • Stap 2: Bod ontvangen. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk per mail een bod op uw caravan. Op een rustige dag kan dit al binnen een paar uurtjes zijn. Op drukkere dagen streven wij ernaar om iedere taxatie binnen 24 uur op orde te hebben.
 • Stap 3: Bod accepteren. Of niet uiteraard. U bent volledig vrij om in te gaan op ons bod of om dit af te wijzen. U kunt ons bod te allen tijde accepteren middels een mailtje terug.
 • Stap 4: Maak een afspraak voor de ophaal. Onze ophaaldienst is net als de taxatie helemaal gratis en kan door heel Nederland en België op het moment wanneer het u uitkomt. Wilt u dus dat wij uw caravan komen ophalen op de camping of bij iemand in de schuur? Geen probleem!
 • Stap 5: Laat uw caravan gratis ophalen. Vervolgens komen wij de caravan gratis bij u ophalen. En wij komen niet alleen: wij nemen een goed gevulde envelop mee (of regelen de overschrijving), een vrijwaringsbewijs, een verkoopovereenkomst en eventueel nieuwe banden, zodat de caravan veilig en geheel volgens alle regels met ons mee kan. Alles wordt dus goed geregeld en u hoeft zelf in principe niets te doen! Makkelijk he?

Direct uw Chateau caravan verkopen

Vul direct het inkoopformulier in om binnen 24 uur uw Chateau te verkopen en binnen enkele dagen het geld in uw bezit te hebben! Heeft u nog vragen of biedt u uw Chateau liever aan via mail of telefoon? Mail dan naar info@verkopencaravans.nl of bel ons op +31(0)6-48567532. Contact opnemen kan ook. Zien wij u snel?

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?