ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravelair caravan verkopen binnen 24 uur

inkoop tweedehands Caravelair caravans

Bent u op zoek naar een plek waar u zonder gedoe uw Caravelair caravan verkopen kunt binnen 24 uur? Dan zit u hier helemaal goed! Wij doen de inkoop van tweedehands Caravelair caravans door heel Nederland en België. Bij ons hoeft u geen advertentie te maken en u hoeft zelfs niet te wachten op een koper: wij kopen uw Caravelair zelf en geven direct geld.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als RDW erkende opkoper van Caravelair caravans. Een groot deel van de caravans die wij inkopen exporteren wij naar plaatsen waar de vraag het hoogst is. Voor u betekent dit de allerhoogste prijzen als u uw caravan aan ons verkoopt! Wilt u weten hoe hoog? Laat uw Caravelair dan gratis en vrijblijvend taxeren. Meer weten? Lees dan snel verder.

Uw Caravelair caravan verkopen met deze voordelen:

 • Direct geld voor uw caravan
 • Gratis vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
 • Inkoop Caravelair caravans ook met schade of vuil
 • Hoge prijzen dankzij groot internationaal netwerk
 • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW erkende inkoper

Tweedehands Caravelair verkopen vanaf bouwjaar 1990: Wij hebben interesse in:

Model Caravelair Te verkopen bij ons
Palma de Luxe
Brasilia Luxe
Antares Sporting
Bamba
Eldorado
Ambiance
Allegra

U kunt bij ons alle types Caravelair caravans verkopen die zijn gebouwd vanaf 1990. Het maakt voor ons niet uit dat uw caravan vuil is of lichte schade heeft. Ook een kapotte Caravelair heeft een hoge waarde voor ons, omdat wij deze relatief goedkoop kunnen repareren. Heeft u echter een caravan die total loss is? Dan kunnen wij deze helaas niet innemen.

Informatie over Caravelair en de inkoop van deze caravans

Oorspronkelijk bouwde de Franse bouwer van Caravelair vliegtuigen. In de jaren zestig nam het op vakantie gaan met de caravan echter een grote vlucht en besloot men uit te breiden en ook caravans te produceren. Sinds 1962 worden daarom aan de westkust van Frankrijk caravans gebouwd, die qua design zijn geïnspireerd op het oude vliegtuig de Caravelle.

De Caravelairs worden gemaakt met oog voor detail en met een effectief gebruik van ruimte wat je normaal gezien alleen in de luchtvaart ziet. Daarom kunnen Caravelair caravans tegelijkertijd zo compact vanbuiten en toch ruim vanbinnen zijn.

Verreweg de meeste caravans op de campings in Frankrijk zijn van dit merk, maar ook buiten Frankrijk kunnen veel mensen de Caravelair waarderen. In Oost-Europa, waar kamperen met caravans de laatste jaren ook enorm populair is geworden, is op het moment een enorme vraag naar tweedehands caravans van dit merk. Wij exporteren jaarlijks dan ook grote aantallen ervan naar landen als Slovenië, Litouwen en Polen.

caravan opkoper

Wat is mijn Caravelair caravan waard? Zo werkt onze gratis taxatie

Dankzij deze hoge vraag vanuit Oost-Europa is de waarde van tweedehands Caravelair caravans de laatste jaren enorm gestegen. Goed nieuws dus wanneer u zo’n caravan hebt en deze wilt verkopen.Naast de marktvraag zijn er nog enkele andere factoren die de waarde van een Caravelair beïnvloeden, en waar onze taxateurs dus naar kijken bij het behandelen van uw aanvraag. We zetten ze op een rijtje:

 • Wat is het type?
 • In welk jaar werd de caravan gebouwd?
 • Hoe is het met het onderhoud?
 • Is er sprake van schade of defecten? Is er ruit-, hagel- of waterschade?
 • Zijn de banden nog goed?
 • Hoe is het interieur eraan toe?

Om uw caravan te laten taxeren hoeft u alleen maar het inkoopformulier elders op deze pagina in te vullen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en stuur ook enkele foto’s mee. Op deze manier krijgen onze taxateurs een zo volledig mogelijk beeld  van uw caravan en kunnen zij de waarde ervan heel nauwkeurig bepalen.

Heeft u zelf al een idee van hoeveel uw Caravelair caravan waard is? In dat geval kunt ook een vraagprijs invullen. Misschien zijn onze waarderingen wel gelijk!

Zo werkt de inkoop van tweedehands Caravelair caravans

Na het taxeren ontvangt u van ons zo snel mogelijk een mail met een bod. Dit kan op rustige dagen binnen enkele uren zijn, maar als het druk is wat langer duren. Wij streven er echter altijd naar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden met een bod.

Na ontvangst van ons bod bent u vrij om erop in te gaan of niet. Wanneer u tevreden bent met ons bod kunt u het accepteren en dan is uw caravan verkocht! Denkt u dat u ergens anders meer kunt krijgen? Het lijkt ons onwaarschijnlijk, maar ook dan blijven we goede vrienden en wensen we u succes met de verkoop elders!

Wanneer u accepteert maken we graag een afspraak met u om de Caravelair caravan te komen ophalen. Dit kan bij u thuis, maar ook op de camping of eventueel in een schuur of een hangar. We komen dan wanneer het u uitkomt, en niet andersom. U hoeft dus geen dag vrij te nemen om uw caravan te verkopen! Makkelijk toch?

Op het afgesproken tijdstip komen wij op de afgesproken plaats uw caravan ophalen. Wij zorgen ervoor dat wij het geld mee hebben, samen met een vrijwaring en de verkoopovereenkomst. Heeft uw caravan lekke of uitgedroogde banden? Geen probleem, dan nemen we gewoon nieuwe bandjes mee.

Caravelair caravan waarde

Verkoop binnen een dag uw caravan Caravelair aan opkoper

Denkt u na dit verhaal van: ‘Ik wil aan jullie mijn caravan Caravelair verkopen en het liefst zo snel mogelijk’? Dan hoeft u alleen maar gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in te vullen om binnen een dag uw caravan te kunnen verkopen! Binnen enkele dagen kunnen wij hem vervolgens komen ophalen en zorgen dat u het geld in handen heeft.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de inkoop van Caravelair caravans? Of biedt u uw caravan liever persoonlijk aan? Ook dat kan. Neem Contact op, mail ons op info@verkopencaravans.nl of bel naar +31(0)6-48567532 voor persoonlijk contact. Onze medewerkers staan u altijd graag te woord.

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?