ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan inkoop Gelderland

wie koopt mijn caravanEen caravan snel verkopen in Gelderland? En op de meest eenvoudige manier denkbaar? Dat doet u hier! Ons bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop van caravans door heel Gelderland.

Onze caravan inkoop in Gelderland begint altijd bij de gratis taxatie. U kunt vrijblijvend het inkoopformulier invullen om uw caravan te laten taxeren. Vervolgens hoort u binnen een dag hoeveel deze waard is (met een mailtje).

Meer weten? Lees dan snel verder of verkoop uw gebruikte caravan direct!

Deze caravans zijn geschikt voor onze caravan inkoop in Gelderland

Soort kampeerwagen In Gelderland verkopen bij ons
Kampeerwagens vanaf 1990 in goede staat of lichte schade

Kampeerwagens in perfecte staat vanaf 1990

Kip, Eriba, Knaus, Caravelair, Fendt, Dethleffs, Sunlight, Steckerman, Solifer, Hobby, Burstner, Adria, Elddis, Kabe, Munsterland, Sterling,  Sprite, Lunar,  Tec, Swift.

Merkloze caravans of andere merken

Caravans van voor 1990

Vouwwagens of campers

Kampeerwagens met zware schade

Wij zijn actief in heel de Benelux en hebben ook een vestiging in Gelderland. Daardoor kunnen wij binnen enkele uren in Apeldoorn, Haaksbergen, Leuvenheim, Nijmegen, Arnhem, Harderwijk of Zutphen zijn als u een caravan wilt verkopen.

De voordelen van verkopencaravans.nl bij de inkoop van gebruikte caravans in Gelderland

Een 2e hands caravan verkopen in Gelderland doet u bij ons met de volgende onovertroffen voordelen:

Is de verkoop van een caravan aan een particulier in Gelderland niet voordeliger?

opkoop caravans Mensen vragen ons wel eens of ze bij ons niet een stuk minder geld krijgen dan wanneer ze zelf een koper zoeken voor hun oude kampeerwagen. Dit hoeft absoluut niet zo te zijn. Wanneer u namelijk zelf op zoek gaat naar een particuliere koper, bent u gebonden aan een beperkte afzetmarkt. U biedt hem waarschijnlijk niet aan op een Moldavische of een Servische website, toch?

Wanneer wij de kampeerwagen van u kopen, doen wij dit wel. Wij beschikken over een groot internationaal netwerk waarbij het voor ons mogelijk is altijd een koper te vinden die een maximale prijs betaalt voor uw oude caravan. Uiteraard kunnen wij niet bieden wat deze buitenlandse partij biedt (wij moeten zelf ook leven), maar dit is zelden minder dan een Nederlandse particulier doet.

Daarnaast zijn wij veel sneller en makkelijker: u biedt eenvoudigweg uw caravan aan en dan gaat alles vanzelf. U hoeft geen advertentie te maken, geen afspraken met onbekenden, geen gedoe met geld en contracten: wij nemen u al het werk uit handen!

Is een caravan verkopen via een caravanmakelaar niet makkelijker?

Sommige mensen denken dat een caravanmakelaar makkelijker is dan een opkoper, en dat ze op deze manier meer kunnen verdienen met hun oude caravan. Dit is echter beide niet waar! Met zo’n makelaar moet u namelijk wachten totdat zij iemand hebben gevonden, terwijl wij direct, dus met ons eigen geld, de caravan van u overkopen. En wat kan er makkelijker zijn dan direct geld geven? Niets toch?

Daarnaast moet u bij een makelaar bemiddelingskosten betalen. Hierdoor zult u uiteindelijk minder geld krijgen voor uw oude caravan wanneer u kiest voor de diensten van een makelaar.

Inkoop caravans Gelderland – Gratis taxatie

inkoop caravansOm uw caravan aan ons te verkopen hoeft u hem enkel gratis en vrijblijvend te laten taxeren. Daarna gaat alles vanzelf. Om dit te doen kunt u het inkoopformulier op deze pagina invullen. Vul alle gegevens in en stuur ook wat foto’s mee. Zo krijgen we een goed beeld van uw kampeerwagen en kunnen wij de waarde ervan heel nauwkeurig inschatten.

U wilt vast weten waar wij zoal naar kijken wanneer we de waarde van uw kampeerwagen inschatten. Het gaat daarbij onder andere om het merk en het type en de vraag hiernaar (in binnen- en buitenland). Daarnaast speelt de leeftijd en de staat van het onderhoud een grote rol. Een oude en versleten caravan is minder waard dan een nieuwe en goed onderhouden model. Verder kunnen extra’s uw kampeerwagen een stuk meer waard maken. Denk daarbij aan een mooie ingebouwde televisie met schotelantenne, of een luxe fietsenrek.

Caravan opkopers Gelderland – Hoe werkt het verder?

Wanneer wij uw taxatie rond hebben, ontvangt u een mailtje. Hierin vertellen wij hoe wij tot de waardebepaling zijn gekomen. Daarnaast bieden we aan om de caravan voor dit bedrag van u te kopen. U bent volledig vrij om hier op in te gaan of niet.

Als u akkoord gaat hoeft u ons alleen maar een mailtje terug te sturen. Daarna zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de gratis ophaal in Gelderland. Vertel ons waar en wanneer we uw caravan mogen komen ophalen en we zullen zorgen dat we er zijn. We nemen dan het geld mee, samen met alles wat nodig is voor een succesvolle verkoop en ophaal: de papieren en eventueel nieuwe banden of wielen wanneer de oude niet meer goed zijn. Meer is het niet!

Direct uw gebruikte caravan verkopen in Gelderland

Klinkt dit alles u als muziek in de oren en wilt u uw tweedehands kampeerwagen direct verkopen? Vul dan nu het inkoopformulier in en ontvang binnen enkele uren een bod. Ga vervolgens akkoord en binnen een paar dagen heeft u dan het geld in handen of op uw bankrekening. Sneller en makkelijker een caravan verkopen kan echt niet!

Heeft u nog vragen over onze caravan inkoop in Gelderland? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan door middel van het invullen van het contactformulier, via info@verkopencaravans.nl of via 06-48567532. We hopen u snel te mogen ontmoeten in Gelderland!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?