ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravans opkopers gezocht?

caravan opkoper België

Bent u op zoek naar caravans opkopers? Zoek dan niet verder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de aan- en opkoop van gebruikte caravans. Een caravan verkopen vanuit België of Nederland doet u hier snel en eenvoudig.Laat uw oude caravan nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze garandeerde voordelen:

 • Taxatie binnen 24 uur, gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Ook oude caravans zijn welkom
 • Zeer hoge prijzen
 • Direct geld, cash of via bank
 • RDW erkende caravan opkoper

Wij kopen caravans en hebben interesse in:

Caravan/kampeerwagen
Oude caravans
Nieuwe caravans
Caravans met schade
Vouwwagens
Kip, Adria, Hobby, Sunlight Burstner, Fendt, Caravalair, Eriba, Knaus, Elddis, Kabe, Solifer Sprite, Lunar, Munsterland, Sterling, Tec, Swift, Dethleffs, Steckerman,
Overige caravan merken
Caravan totall loss (sloopcaravan)
Campers

Hoe werkt het verkopen van een caravan?

Bij verkopencaravans.nl werkt de verkoop van een caravan snel, eenvoudig en zonder gedoe. Om te laten zien hoe makkelijk het is, tonen wij u hieronder stap voor stap uit hoe dit in zijn werk gaat.

1. Meld uw caravan gratis en vrijblijvend aan voor taxatie

Bovenaan deze pagina ziet u een formulier. Door dit in te vullen kunt u direct uw kampeerwagen laten taxeren en zo achter de waarde ervan komen. U vult simpelweg de volgende gegevens in:

 • Het merk en het type
 • Het bouwjaar
 • Eventuele schade
 • Extra’s als een voortent, schotelantenne, fietsenrek, etc.
 • Uw vraagprijs
 • Uw contactgegevens

Wees alstublieft zo specifiek mogelijk en voeg (nadat u op verzenden heeft geklikt) enkele foto’s toe van uw kampeerwagen. Zo kunnen wij een zeer goed beeld krijgen van wat u te koop aanbiedt en de waarde van uw caravan tot op enkele euro’s nauwkeurig bepalen.

2. Ontvang vandaag nog uw bod

Na het verzenden van uw aanvraag komt deze direct bij binnen bij ons op kantoor en gaat het taxatieteam aan de slag. Meestal hebben wij binnen enkele uren uw taxatie op orde en ontvangt u een mailtje met het resultaat. Dit is dan ook gelijk ons bod en dus ook daadwerkelijk de prijs die wij voor uw oude caravan zullen betalen!

3. Accepteer uw bod

Door simpelweg het bod te accepteren en akkoord te gaan verkoopt u vervolgens de kampeerwagen. U bent hier overigens niet tot verplicht. Krijgt u ergens anders een beter bod? Verkoop hem dan gewoon daar. Geen probleem! Als u wel akkoord gaat maken we direct een afspraak voor de ophaaldienst.

Caravans Opkopers Gezocht

4. De caravan wordt binnen 24 uur gratis bij u opgehaald

Waar de kampeerwagen ook staat, het maakt voor onze ophaaldienst niet uit: wij komen door heel België en Nederland. Ook op de camping, bij de stalling of bij u thuis. Vertel ons waar en wanneer we verwacht worden en we zullen zorgen dat wij er zijn. Bovendien komen we niet alleen: we nemen voor u een goed gevulde envelop mee, een koopovereenkomst, een eventuele vrijwaring en zelfs nieuwe banden voor als de huidige niet meer goed zijn. Alles zonder gedoe!

Professionele caravan opkoper in heel Vlaanderen

Sommige mensen denken dat wij enkel in Nederland actief zijn. Dat is allesbehalve zo! Hoewel wij een Nederlands bedrijf zijn, komen wij ook erg graag naar Vlaanderen om een caravan te kopen.

Opkopers van caravans in Antwerpen

Antwerpen is bij ons altijd één van de favoriete provincies om een kampeerwagen op te halen. Veel van onze klanten bellen ons dan ook vanuit de stad Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Lier of Geel of een andere gezellige plaats. Woont u in de provincie Antwerpen, maar staat uw caravan in een andere provincie of zelfs in Luxemburg? Geen probleem, daar komen we ook graag.

Caravan opkoper Limburg

Wij vinden Limburg in België misschien nog wel gezelliger om een kampeerwagen op te komen halen dan Nederlands Limburg. De mensen zijn hier altijd zo gastvrij en het lijkt wel alsof er hier iets in het water zit dat rustgevend werkt, want als wij in Limburg koffie krijgen worden we altijd zo rustig! Misschien komt dat wel door de vlaai, wie zal het zeggen? Vanuit Nederland kunnen wij zeer snel bij u in Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden of zelfs Herstappe zijn.

Opkopers Caravans

Uw caravan opkopers in West-Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen kopen wij zeer vaak een kampeerwagen. Deze omgeving is dan ook perfect om te kamperen aan de kust, bijvoorbeeld bij de Panne of net over de grens bij Cadzand, Groede of Nieuwvliet. Daarnaast kunnen wij er zelf erg genieten van de prachtige historische architectuur in Brugge en hebben we gemerkt dat de kwaliteit van de caravans in Kortrijk, Oostende en Roeselare zeer goed is.

Caravan opkoper in Oost-Vlaanderen

Wij hebben gemerkt dat mensen in Oost-Vlaanderen de waarde van hun caravan vrijwel altijd onderschatten. Laatst bood een ouder koppel uit de buurt van Gent hun Dethleffs kampeerwagen aan voor 5.000 euro. Dit was veel te laag en wij hebben deze mensen gewoon de echte waarde voor hun oude kampeerwagen gegeven: 8.000 euro. Ook in Aalst, Dendermonde, Eeklo, Oudenaarde en Sint-Niklaas komen wij overigens graag!

Caravan verkopen in Vlaams-Brabant

Of u nu in Leuven woont, of in Vilvoorde, Halle, Tienen, Diest, Aarschot, of nog ergens anders: ook vanuit Vlaams-Brabant kunt u online een caravan bij ons verkopen. Wij hebben gemerkt dat Brabanders erg goed voor hun caravan zorgen, want caravans in Vlaams-Brabant hebben over het algemeen een zeer goede onderhoudsstaat. Toch maakt het voor ons niet uit dat een kampeerwagen kapot is: ook deze nemen wij graag mee.

Direct uw caravan verkopen

Wilt u nu direct gebruik maken van onze diensten als caravans opkopers? Laat uw oude caravan dan nu gratis en vrijblijvend door ons taxeren. Vervolgens ontvangt u binnen enkele uren van ons een bod. Gaat u daarmee akkoord? Dan is uw caravan direct verkocht en kunt u uitkijken naar een hele mooie som geld. Deze nemen we mee wanneer we uw kampeerwagen gratis komen ophalen bij u thuis of waar dan ook.

Heeft u nog vragen over deze caravan opkoper? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons gratis bellen op +31(0) 648-567-532 of mailen naar info@verkopencaravans.nl. Graag tot snel!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?