ClickCease
Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Caravan met schade verkopen

caravan met schadeEen caravan met schade verkopen? Kan dat? Ja zeker! En nog voor veel geld ook! Vandaag willen we het me u hebben over hoe u snel en eenvoudig veel geld kunt verdienen aan een kapotte caravan.

Wij doen namelijk ook de inkoop van caravans met defecten en door een unieke samenwerking met enkele buitenlandse partners kunnen wij voor kampeerwagens met schade bijna net zo hoog bieden als in goede staat.

Lees snel verder over onze diensten of laat uw caravan nu gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

Oproep: dringend schade caravans gezocht!!!

Wegens de grote vraag zijn wij dringend op zoek naar defecte caravans. Heeft u een kampeerwagen of vouwwagen van na 1990 die in onderstaande lijst staat? Neem dan direct contact met ons op, want deze zijn momenteel zeer veel waard! Bel ons op +31(0) 648-567-532 of ga direct naar de caravan inkoop centrale en laat uw kampeerwagen nu gratis en vrijblijvend taxeren.

Merk caravan met schade Brengt zeer veel op momenteel
Hobby Kip Knaus Dethleffs
Adria Eriba Caravelair Fendt
Elddis Sprite Kabe Lunar
Swift Sunlight Munsterland Solifer
Sterling Tec Steckerman

Waarom een schade caravan verkopen en niet laten repareren?

caravan voor export verkopenHet lijkt voor de hand te liggen. U heeft schade aan uw caravan, dus laat u hem repareren. Wie echter eerder een defect aan de caravan heeft laten repareren weet wel beter. Reparaties aan vouw- en kampeerwagens zijn enorm duur en kosten vaak duizenden euro’s.

Twee redenen waarom het repareren van een caravan niet voordelig is

Hoe komt dat? Dit heeft twee redenen. Ten eerste zijn defecten aan kampeerwagens vaak vrij complex en is het van te voren niet geheel duidelijk wat er precies kapot is, en wat er dus gerepareerd dient  te worden. Dit zien we bijvoorbeeld veel bij vochtschade: u merkt dat er een natte plek is en dat het houtwerk wat verbogen is. Maar waar het vocht vandaan komt is niet duidelijk. Vaak is er een lekkage en niet zelden hebben we in deze gevallen te maken met schimmelvorming en houtrot.

In de tweede plaats kost een caravanreparateur in Nederland of België erg veel aan werkloon. Een professional rekent makkelijk 70 -90 euro per uur, exclusief btw. Vaak is zo iemand dagen bezig met uw caravan wanneer de schade onduidelijk is. Dan is het niet moeilijk om uit te rekenen dat dit een zeer dure grap wordt!

Door de kampeerwagen te verkopen voor export profiteert u van lagere reparatiekosten

Veel van de caravans die wij inkopen exporteren we compleet met defect naar landen in Oost-Europa. Zoals u weet zijn de lonen hier een stuk lager, waardoor reparaties voor een fractie van de prijs in Nederland en België kunnen worden uitgevoerd. Daardoor wordt uw kampeerwagen met defect dus veel meer waard.

Deze waardevermeerdering rekenen we door aan u, waardoor u een zeer hoog bedrag krijgt voor uw kapotte caravan, veel meer dan dat deze in de Benelux waard zou zijn. Kijk ook eens hier om meer te weten over de waarde van een kampeerwagen: waarde caravans.

Waarom nu een caravan met schade verkopen voor export?

Wist u dat dit het perfecte moment is om caravans te verkopen voor export? Dit heeft alles te maken met de opkomende populariteit van kamperen in landen als Polen, Oekraïne en Wit-Rusland.

Jarenlang was er hier simpelweg niet genoeg geld om vakantie te vieren. En als ze dan gingen, dan namen ze een tentje mee en gingen ergens voor heel weinig geld op een camping staan. De laatste jaren gaat het economisch echter een stuk beter. Daarom is men nu massaal op zoek naar caravans, om luxe op vakantie te gaan. Geen nieuwe kampeerwagens, want deze zijn over het algemeen nog net iets te duur, maar tweedehands.

Vandaar ook onze oproep: wij zijn dringend op zoek naar caravans! We kunnen de vraag ernaar in deze landen simpelweg niet meer aan. Het maakt daarbij niet uit dat deze schade hebben, want schade kan heel goedkoop gerepareerd worden. De waarde van een caravan voor export is nu zelfs zo hoog dat het zonde is om niet te verkopen.

Verschillende schade caravans – Eén caravan inkoper

Wat er ook kapot is aan uw caravan, zolang deze niet total loss is kopen wij uw caravan, vanaf bouwjaar 1990. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende soorten schade. Lees snel verder voor meer informatie per type schade.

Type schade Geschikt voor inkoop Type schade Geschikt voor inkoop
Ongeval schade Kapotte banden
Koelkast defect Interieurschade
Hagelschade Ruitschade
Waterschade Kapotte elektronica
Defecte verlichting

Schade na ongeval

Een veelvoorkomende vorm van schade, waar u zelf vaak weinig aan kunt doen is ongevalschade. Wat we vaak zien zijn deuken en lichte schade aan de buitenkant van de kampeerwagen. Ook zijn er soms binnenin wat defecten die gerepareerd moeten worden, zoals ruitschade of een gebroken leiding.

Wanneer u ons vertelt hoe het ongeval is gebeurd en waar de schade zich bevindt, kunnen wij een heel nauwkeurige bepaling van de waarde ervan maken. Laat uw caravan daarom nu gratis en vrijblijvend taxeren en kom erachter!

Koelkast defect

Vaak zijn de defecten aan kampeerwagens gelukkig een stuk minder hevig van aard. Wat te denken van bijvoorbeeld een kapotte inbouwkoelkast? Dit kan voor uzelf een hele klus zijn, maar niet voor de specialisten waar wij mee samenwerken. Een caravan met kapotte koeling is dan ook nog zeer veel waard.

Hagelschade

caravan verkopen hagelschadeSlecht weer is vaak slecht nieuws voor caravanbezitters. Waarom? Omdat hagelstenen als kogels zijn voor het dak van uw wagen. Iedereen die last heeft van hagelschade weet waar we het over hebben.

Soms is hagelschade slechts een esthetische kwestie, maar vaak ontstaan er ook kleine gaatjes. Als het dan regent heeft u er binnen de kortste keren ook nog eens waterschade bij. In veel gevallen zal er daarom direct een nieuw dak nodig zijn om verdere schade te beperken, wat hoge kosten met zich meebrengt. Verkoop daarom uw caravan met hagelschade, neem uw verlies en beloon uzelf met een nieuwe, zonder putjes in het dak.

Waterschade en vochtschade

Waterschade komt in veel vormen en kleuren: groen, geel en donkerbruin, vanwege de schimmelvorming die op den duur onvermijdelijk is. U doet er daarom goed aan het zover niet te laten komen en de caravan met schade als gevolg van water direct te verkopen. Door direct te verkopen beperkt u de schade, en krijgt u de maximale prijs.

Wij kopen caravans met de waterschade als gevolg van bijvoorbeeld:

Verlichting defect

caravan met waterschadeKapotte verlichting zien we vaak bij oudere kampeerwagens en is meestal het gevolg van achterstallig onderhoud en storingen in de elektronica. Zonder (rem)lichten mag u niet de weg op, omdat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden.

In principe zijn dit kleine reparaties, maar het kan soms wel even duren voordat de monteur het probleem heeft gevonden. U bent dan honderden euro’s verder, en het is de vraag of uw caravan er significant meer waard door wordt.

Kapotte banden of wielen

Als caravans lange tijd op dezelfde plaats gestald staan, zullen de banden stikken en de wielen gaan roesten. U kunt er dan niet meer mee rijden en de caravan verliest een groot deel van zijn waarde. Maar niet voor ons: wij komen uw kampeerwagen gratis halen met de takelauto en monteren direct nieuwe banden wanneer dit nodig is. Bovendien krijgt u van ons een bedrag dat bijna gelijk is aan de dagwaarde.

Interieurschade

In een kampeerwagen wordt geleefd. Daarom is het helemaal niet raar dat in de loop der jaren het interieur gaat slijten of dat er zelfs dingen kapot gaan. Maar wat doet u als u het interieur aan vervanging toe is? Laat u een nieuw interieur installeren voor duizenden euro’s? Of laat u ons duizenden euro’s betalen voor uw kampeerwagen, zodat u een nieuwe kunt kopen met een mooi nieuw interieur? Wij zouden het wel weten!

Ruitschade

caravan met ruitschade verkopenEen kapotte ruit als gevolg van een ongeluk(je) kan erg vervelend zijn. Of wat te denken van krassen op uw ruiten door takken of simpelweg door gebruik? Het plaatsen van nieuwe ruiten is duur. En heeft u naast nieuwe ruiten ook een nieuw interieur en een nieuwe koelkast nodig? Dan zou u toch echt aan verkopen moeten denken!

Kapotte Elektronica

In veel caravans zit een stoppenkast geïnstalleerd, samen met een omvormer. In veel andere is ook nog eens een accu geïnstalleerd. Al deze elektrische componenten vormen samen een complex systeem, waar in de loop der jaren wel eens schade aan kan ontstaan.

Heeft u vaak last van kapotte lampen, soms geen stromend water en weigeren andere elektrische apparaten soms dienst? Dan heeft u waarschijnlijk een defect in de elektronica. Dit is niet fijn voor uw portemonnee, want meestal moet het hele systeem dan vervangen worden. Dit kost al snel 600 euro of meer. Verkopen is dan ook hier een logische optie.

Direct een caravan met schade verkopen

Wilt u direct uw caravan met schade verkopen? Of bent u gewoon benieuwd hoeveel hij wel niet waard is voor ons en onze unieke exportpartners? Laat hem gewoon even snel door ons taxeren! Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets.

Binnen enkele uren hebben wij uw taxatie rond en ontvangt u van ons een mailtje met het bod. Voor dat bedrag kunt u dan direct uw defecte kampeerwagen verkopen. Of niet natuurlijk, als u toch besluit de caravan te laten repareren.

Binnen een dag komen wij de kampeerwagen ophalen en krijgt u het geld. Uw caravan nemen wij mee en krijgt een nieuw leven. Graag tot gauw!

 • HC de VriesHC de Vries

  Na 15 mooie jaren op de camping besloten om de caravan te verkopen. Contact gehad met en heb een mooi bod ontvangen! Alle zaken konden gelijk worden afgehandeld en gewoon contant geld ontvangen. Ik raad ze aan als je snel en makkelijk je caravan wilt verkopen.

 • Patrick De BruynPatrick De Bruyn

  Zeer eerlijke en vlotte afhandeling. Dag nadien geld op de rekening zonder de caravan te hebben gezien! Een aanrader! Veel succes nog met jullie bedrijf

 • Jean TruyensJean Truyens

  Mijn caravan met schade verkocht! Goede afspraken gemaakt en een eerlijk bod ontvangen. Verder niks hoeven doen. De caravan is vanuit de stalling opgehaald en direct mijn geld gekregen. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig! Groetjes, Jean Truyens

 • Evert KooijEvert Kooij

  Was van plan om een nieuwere caravan te kopen, maar geen tijd om mijn oude te verkopen. Verkopencaravans.nl heeft alles snel kunnen regelen. Geld per bank ontvangen en nu zoeken naar een nieuwe. Hele fijne manier van werken!

 • Mark StevensMark Stevens

  Een hele vlotte en correcte afhandeling van de koop van mijn caravan met hagelschade. Binnen een paar dagen was alles geregeld, betaald, caravan opgehaald, enz. Heel goed! Mark Stevens

 • Bas SnijdelaarBas Snijdelaar

  Correct en vriendelijk afgehandeld heel betrouwbaar Bas Snijdelaar

Heeft u nog vragen?